Napi horoszkóp 2022. október 28. – Rémálom a mai nap

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

A tegnapi sem volt egy leányálom, de ha azt túl tudtad élni, akkor menni fog ez ma is. Érzed a változás szelét, ami azt jelenti, hogy hamarosan új lendületet vehetsz és semmi nem fog hátráltatni. A mai nap nem más, mint egy kihívás, amit nagy türelemmel meg tudsz ugrani.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Ez a péntek valódi rémálom lehet számodra. Olyan, mintha péntek 13 lenne, a szerencsétlenség jegyében. Légy óvatos és körültekintő, ha lehet, vitába se keveredj senkivel! Hagyj rá mindenkire mindent, csak így élheted túl a mai napot. Itt a hétvége és a pihenés a nyakadon, tarts ki még egy kicsit!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Pénteken viszonylag szerencsésnek érezheted magad, mert kimaradsz minden vitából és kellemetlen helyzetből. Maradj vidám és pozitív, ne foglalkozz senki mással, csak magaddal és a munkáddal! Ezzel talán hathatsz a többiekre is és befejezik az értelmetlen veszekedéseket.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Nem a péntek lesz a legjobb napod a héten, ezt biztosan kijelentheted. Éppen ezért semmi szükség rá, hogy beleavatkozz bármilyen vitába. Mindenki intézze maga a dolgait és te csak a rád bízott feladatokkal foglalkozz. Ezt a mai napot túl kell élni, de ne aggódj, a jövő hét már nem ilyen lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Ma feszült lehet a helyzet a munkahelyeden, de te akkor teszel jól, ha semmilyen vitába nem avatkozol bele. Hagyd, hogy mindenki úgy intézze a dolgait, ahogy neki megfelel. Éppen ez a jó, mert neked ma semmin nem kell idegeskedned, csak a saját dolgodra koncentrálnod.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

A pénteki feszültség elkerül téged, de nehezen viseled a környezeted konfliktusait. Mégse avatkozz bele, hagyd, hogy a vitás felek egymás közt rendezzék a problémákat! Ma senki nem kér a segítségedből, ne is erőltesd! Foglalkozz a saját feladataiddal, így lehet egy nyugodt napod!

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

A péntek nem lesz mentes a konfliktusoktól, főleg a családodban. Most rosszul érzed magad, senki nem támogat vagy segít. De csak te érzed így. Ne vedd a szívedre a megjegyzéseket, mert ezek mind-mind építő kritikák, nem bántani akarnak! Csak ma lesz ilyen nagy a feszültség, holnap nyugodtabban tisztán fogsz látni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Ez a péntek különleges számodra, de nem feltétlenül pozitív szempontból. Nehéz napokon vagy túl és mai sem lesz túl könnyű. Csak a hozzáállásodon múlik, hogyan alakulnak a dolgok. Ha pozitív tudsz maradni, akkor nem lehet gond. Fel a fejjel, már közel a hétvége!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

A pénteket nem lesz könnyű túlélni, már fáradt is vagy és úgy érzed, mindenki ellened van. A mai nap is csak egy teszt az élettől, amin bizony át kell esni. Meg tudod csinálni, csak bíznod kell magadban! Az élet néha elvesz, néha visszaad és ezt te pontosan tudod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Pénteken nagyon oda kell figyelned arra, kinek és mit mondasz. Véletlenül se ejts ki olyan szavakat a szádon, amiket megbánhatsz vagy megbánthatsz vele valakit. Most kicsit borúsan láthatod a dolgokat, de nem kell aggódnod, hamarosan kisüt majd a nap és minden szebb lesz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Nem leszel a topon, de ez valószínűleg csak annak köszönhető, hogy nehéz héten vagy túl. Mindenkinek vannak ilyen napjai, nem kell túlreagálnod a dolgot. Ezt a pénteket csak túl kell élni, aztán tiéd lesz a hétvége, amikor végre kiengedheted a fáradt gőzt.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. október 28. - Rémálom a mai nap

Ez a péntek bizony nem a te napod lesz. Úgy érzed, semmi nem sikerül, nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt előre eltervezted. Lehet, hogy most egy kis lassításra kényszerülsz, de nem marad így sokáig, emiatt nem kell aggódnod. A változás az, ami most állandó az életedben, de nemsokára megy minden tovább. Csak nyugalom!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!