Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. – Ne kösd az ebet a karóhoz!

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön valaki jelenléte nagyon zavar téged, mert az illető nem bír magával. Egy idő után képtelen leszel titkolni ellenérzésed, de arra ügyelned kell, hogy ne bántsd meg! Inkább kerüld el őt, holnap jobban megértitek majd egymást!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Jól alakul számodra a csütörtök, minden gördülékenyen megy, még a munkát is hamarabb befejezheted a vártnál. Ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon a jól megérdemelt pihenésben! Ma te választasz programot, legyen az vásárlás, sportolás vagy egy finom kávé a legjobb barátoddal. Egy kis lopott időre mindenkinek szüksége van, nem igaz?

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön le vagy ragadva valahol, ahol már nagyon nem kéne. Ez az ügy csak téged foglalkoztat, senki mást. Ha mindenáron választ akarsz találni a kérdéseidre, nem az a megoldás, hogy mások életébe szólsz bele. Ezzel csak feszültséget generálsz. Higgadj le és légy ésszerű, ideje, hogy a jövőre koncentrálj!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Két számodra fontos ember kerülhet ma vitába, akik a segítségedet, támogatásodat kérik. Diplomatikusnak kell maradnod, mert ebben a helyzetben nem adhatsz igazat mindkettejüknek. Ezúttal hagyd, hogy ők tisztázzák a nézeteltérést, ez nem a te dolgod!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Ez a nap a romantika jegyében telhet, ugyanis valaki olyan téved az utadba, aki nagy benyomást tesz rád. Az illető imponáló, azonnal levesz a lábadról, ezért adnod kell neki egy esélyt. Ha párkapcsolatban élsz, bonyolultabb lesz minden, de eljött az idő, hogy rendbe szedd magánéletedet.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön váratlan meglepetésben lehet részed. Valaki, akitől nem is számítottál volna rá egy kedves gesztussal közelít feléd. Jó érzéssel tölt el, hogy rohanó világunkban vannak még kedves emberek, akik bármikor, bármiben segítenek másoknak. Igyekezz viszonozni neki, nagyon hálás lesz érte.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön izgalmas napnak nézel elébe. Váratlan események zavarják terveidet, de éppen ettől alakulnak úgy a dolgok, ahogy kell. Ezúttal ne ússz árral szemben, hagyd magad sodródni vele! Jó helyen fogsz partot érni, ez pedig a siker felé vezető úton.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Izgalmas és egyben ijesztő nap lehet a mai. Egy munkatársad bevallhatja neked, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad, amiből te semmit nem vettél észre. Ha nyitott vagy egy új kapcsolatra és az érdeklődés is kölcsönös, akkor nincs min gondolkodni. Ha viszont nem így van, akkor légy őszinte, mert ez az egyetlen helyes út.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

A mai teljesítményed nem feltétlenül hű hozzád, úgy érzed, elérted a csúcspontot, innen nincs tovább. Tedd félre a gondokat, ne agyalj rajtuk folyamatosan, mert akkor nem találsz megoldást a problémákra! Lazíts, pihenj, aztán újult erővel, tiszta fejjel sokkal jobban fogsz működni.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön egy számodra teljesen új szituációban találod magad. Ehhez hasonlót még nem tapasztaltál, de emiatt nem kell megfutamodnod. Nézd meg, mit lehet kihozni a helyzetből és ne feledkezz meg a legapróbb részletekről sem! Mindenben van valami jó, nem kell azonnal a negatívumot látni benne.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Csütörtökön egy kollégáddal kerülhetsz heves vitába, mivel ellenkező álláspontokat képviseltek. Ne kösd az ebet a karóhoz, neki is lehet igaza vagy lehetnek új ötletei! Ha makacs maradsz, az nem vezet sehova, inkább igyekezz megtalálni a közös nevezőt és lépj tovább intelligens ember módjára!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. szeptember 15. - Ne kösd az ebet a karóhoz!

Kicsit kimozdulnál már a komfortzónádból, eleged van az unalmas hétköznapokból, foglalkoztat valami egészen extrém. Kipróbálhatsz akármit, de azért maradj a realitások talaján! Szükség van maradandó élményekre, de nem minden áron.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!