Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. – Nő a feszültség

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Nagy figyelmet kell fordítanod a közlekedésre. Hallgass a megérzéseidre, pontos információt közölnek az útitervvel kapcsolatban. Ne rohanj sehova, inkább indulj el előbb, hiszen tudod, jobb későn érkezni ebben a világban, mint túl korán a másikba. Mindenkit hazavárnak, ahogy téged is.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

A péntek sem lesz mentes a vitáktól, így kifejezetten türelmesnek kell lenned mindenkivel. Munka után, ha teheted gyalog menj haza vagy sétálj egy nagyot, ne vidd haza a munkahelyi feszültséget is, mert hatalmas vita lehet belőle! Holnapra minden feszültség a múlté lesz, de a mai napot még túl kell élni.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Rendkívül tudatosnak kell lenned és óvatosan fogalmaznod. Minden szavadat vagy minden betűt, amit leírsz azt később vállalnod is kell. Te sem akarod kínos helyzetbe keverni magad, ugye? Semmi szükség erre, főleg úgy, hogy a hétvége küszöbén vagyunk.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Pénteken munkahelyi feszültség van kilátásban. Nem nagyon találjátok a közös hangot a kollégákkal, esetleg olyan feladatot kapsz, amihez nem fűlik a fogad. Ne problémázz ezen, mert így is úgy is meg kell csinálnod! Hidd el, hamar végezhetsz vele, mindez csak hozzáállás kérdése.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Az egész hét feszült volt, ez pedig pénteken fog tetőzni. Ha eddig sikerült kibírnod nyugodtan, akkor valahogy a mai napot is túl kell élned így, különben elrontod az egész hétvégédet. Régi ismerősök is felbukkanhatnak, akikkel van némi elintézetlen dolgod, amivel szembe kell nézned.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Pénteken nem lesz könnyű napod, egy igazi kihívás lesz számodra a hét utolsó munkanapja. Csak megfontoltan költekezz és figyelj az étkezésedre is! Ma inkább csak egészséges és vitamindús ételeket válassz. Energiában ugyan nem lesz hiány, de az elmédet megterheli ez a nap.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Pénteken óvatosnak kell lenned a közlekedésben, mert ma mindenki feszült és ideges. Ne vedd át ezt tőlük, te csak megfontoltan haladj, engedj magad elé mindenkit és nem utolsó sorban indulj el időben! A feszültség könnyen oldható lesz a munkahelyeden is, csak egy mosolyra van szükséged.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

A péntek nem a te napod lesz, mert eleve feszült lehetsz, a munkahelyeden pedig csak fokozódik a helyzet. Senki nem tőled várja a megoldást, hiába érzed így. Kérj időt a többiektől, nem kell tenned semmit, megoldódik minden magától, most nincs szükség beavatkozásra.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Pénteken kissé érzékeny vagy, így jobban tennéd, ha kimaradnál minden vitából, ugyanis durva sértéseknek lehetsz kis gazdája, ami nem hagysz szó nélkül. Dolgozz egyedül, vonulj félre, ha szabadságon vagy, akkor sétálj, kirándulj vagy menj el edzeni! Csak így maradhat meg a viszonylag nyugodt hangulatod.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

A pénteki feszült hangulat elkerül téged, így nagyon szerencsés vagy a hétvége előtt nem sokkal. Ha a saját dolgoddal leszel elfoglalva, akkor nem bonyolódsz bele a vitákba, a többiek majd elrendezik egymás közt a problémát. Nem is tartozik rád az egész és csak így alakul a legjobban a mai napod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

A pénteki feszültség téged sem kerül el, így az önuralmadra különösen nagy szükséged lesz. Ne akarj vitába bonyolódni senkivel, már nyakadon a hétvége, ne rontsd el a hangulatodat! Őszinte és egyenes ember vagy, elmondhatod a véleményed, de a hangnemre nagyon figyelj. El kell fogadnod a többiek álláspontját is és majd jövő héten megvitathatjátok, kinek van igaza.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2022. szeptember 23. - Nő a feszültség

Pénteken megint a pénz körül forognak a gondolataid. Eddig pozitív dolgok történtek, de könnyen előfordulhat, hogy váratlan kiadással kell számolnod. Ne aggódj, minden gond nélkül ki tudod fizetni, nincs szó nagy összegről! Cserébe lehet, hogy le kell mondanod valamiről, de nemsokára bepótolhatod azt is.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!