Napi horoszkóp 2023 december 6 – Komoly vitákat hoz a Mikulás

Megosztás

- Hirdetés -

Napi horoszkóp 2023 december 6 (2023.12.06.) Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban.

horoszkóp

Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Hosszú távra szeretnél rendezni egy ügyet, de a megoldás sehogy sem akar jönni. Valahol ugyan ott van a helyzet kulcsa, de nem találod. Bizony sok kitartásra és türelemre lesz szükséged. Siettetni viszont nem éri meg, mert ezzel csak azt kockáztatod, hogy tévútra lépj.

- Hirdetés -

Bika (04.21. – 05.21) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Komoly kihívás elé nézel, ám ettől görcsbe rándul a gyomrod. Bár izgatott vagy, ezzel egy időben félsz is egy kicsit. Nagyon úgy tűnik, nem állsz készen a dologra, bár mindennél jobban szeretnéd belevágni a fejszédet. Amíg nem higgadsz le, ne kezdj bele semmibe, mert azzal csak a jövődet veszélyezteted!

Ikrek (05.22. – 06.21.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Úgy tűnik, minden sínen van, lehull rólad a teher és sikerül pontot tenned minden kérdéses ügy végére. Éppen ezért az év végi hajtás előtt még sikerülhet feltöltődnöd, ha olyan programot választasz magadnak, ami megnyugtat. Szükséges lesz minden energiádra, hiszen új kihívások várnak rád.

Rák (06.22. – 07.22.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Valaki egy olyan szituációba kényszerít, amiben nemcsak sarokba szorít, de tisztességtelen eszközökkel teszi mindezt. Olyan információkat akar hallani tőled, amik nem tartoznak rá, te pedig soha nem is fogod megosztani vele ezeket, próbálkozzon az illető bármivel is. Add a tudtára, hogy rossz ajtón kopogtat és minél előbb álljon tovább, mert tőled nem tudhat meg semmit!

- Hirdetés -

Oroszlán (07.23. – 08.23.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Úgy tűnik, valami, amit nagyon szeretsz és szívesen csinálsz a végéhez közeledik. Bár ez kissé elkeserít, de te is tudod, hogy kihoztad magadból és az ügyből is a lehető legtöbbet. Innen már nincs feljebb, úgyhogy próbáld elengedni, mert rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtál ez idő alatt.

Szűz (08.24. – 09.22.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Már kezdted azt hinni, hogy lassan befejezd, amit elkezdtél, de egy váratlan fordulat egy teljesen más irányba terel el és hosszabbítja meg ezzel az utadat is. Ezúttal ne azon gondolkozz, hogyan menekülhetnél meg, hanem hallgass a józan eszedre! Csak így találhatod meg azt a pontot, ahol hiba csúszott a számításaidba.

Mérleg (09.23. – 10.23.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Kedden hangot adsz nemtetszésednek, ami a többiekből azonnal ellenérzéseket vált ki. Viszont, ha kifejted álláspontod, megértik, mi volt a célod és az ügy nem is szorul több magyarázatra. Te tudsz olvasni a sorok között, míg mások nem annyira, de ez nem baj. Éppen ez húz ki benneteket a gödörből, amire már nagy szükség volt.

- Hirdetés -

Skorpió (10.24. – 11.22.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Sok bosszúság ért mostanában, de ennek ellenére is sikerül elérned a célod, valóra váltanod egy álmod. Most végre bizonyítottad, hogy nem szabad feladni, mert bármit elérhetsz, ha elég kitartó vagy. Higgy magadban és használd ki a kínálkozó lehetőségeket, mert ezzel az utad még nem fejeződött be!

Nyilas (11.23. – 12.21.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Kicsit változtatnod kellene, ugyanis rengeteg energiát és időt pazarolsz el arra, hogy másoknak megfelelj. Ez nemcsak fárasztó számodra, de szélmalomharcot vívsz a többiek és magad ellen is. Szállj ki a mókuskerékből, hiszen mindenki a maga szerencséjének kovácsa! Ha a környezeted boldogságára koncentrálsz, lemondhatsz a sajátodról.

Bak (12.22. – 01.20.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Nem vagy túlságosan boldog, ugyanis valami olyan dologgal kell foglalkoznod, ami nemcsak bosszant, hanem rengeteg időt is elvesz tőled. Hiába keseregsz ezen, a feladatot el kell végezni, ha tetszik, ha nem. Ne vesztegesd az időt, lépj a tettek mezejére! Jobb minél előbb letudni, hiszen sok megoldatlan feladat vár még rád ma.

Vízöntő (01.21. – 02.19.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Már nagyon nehezen harcolsz, kitartásod és türelmed is fogytán van. Egy váratlan fordulat azonban új lendületet adhat neked. A cél, amit el akartál érni még sincs olyan távol, mint gondoltad. Hamarosan kézzel fogható eredmény is várható, éppen ezért már ne add fel!

Halak (02.20. – 03.20.) napi horoszkóp 2023. december 6.

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023 december 6 - Komoly vitákat hoz a Mikulás

Nem indul könnyen a nap, ugyanis parázs vita alakul ki közted és valaki között, aki vagy közel áll hozzád vagy nem közömbös számodra. Mindketten teljes mellszélességgel kiálltok az álláspontotok mellett, meg sem próbáltok közös nevezőre jutni. Talán mégis neked kellene engedned, mert ez a patthelyzet egy hatalmas zsákutca.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!