Napi horoszkóp 2023. január 28. – Végre egy nyugodt szombat

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Végre eljött a szombat, amit egész héten annyira vártál. Ha párod is otthon van, még izgalmasabb lehet ez a nap, hiszen egy közös program nyújthat feltöltődést. Ha az idő engedi, kiránduljatok, ha nem bújjatok össze, nézzetek filmet vagy tegyétek, amihez csak kedvetek van. Ha még szingli vagy, akkor viszont ne ülj a négy fal között, ez lehet a szerencsenapod.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton hajlamos leszel elmerengeni a múlton. Sok minden történt veled az elmúlt időszakban, nem árt átgondolni az eseményeket. Engedd szabadjára az érzelmeidet, csak így zárhatod le életed ezen szakaszát! Nem cipelheted a hátadon a múltat, most már a jövődre kell koncentrálnod.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton rád törhet a vásárlási láz és bár jól alakulnak a dolgaid, felejtsd el a felesleges kiadásokat! Az árak rendületlenül emelkednek, valószínűleg hamarosan szükség lesz az aranytartalékokra is. Persze azért egy-egy aprósággal megjutalmazhatod magad, de ne szaladjon el veled a ló!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton válassz szabadtéri programot, főleg, ha olyan munkád van, ami közben a négy fal között tartózkodsz! Szükség van a friss levegőre, a mozgásra, de fontos, hogy öltözz melegen. Ha imádsz korcsolyázni, nem is kell sokat agyalni azon, hova menj, nem igaz?

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton óvatosan kell bánnod a pénzzel, mert rád törhet a vásárlási láz. A feszültség oldásnak azonban van olcsóbb és hatékonyabb módja is. Szedd össze a családod vagy barátaid és kirándulj, hiszen ahhoz, hogy jól érezd magad nem kell vagyonokat elkölteni!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton jól érezhetnéd magad, ennek ellenére nagyon érzékeny vagy. Ne tedd tönkre a hétvége első napját veszekedéssel és sértődéssel! Senki nem akar megbántani, csak te reagálod túl a dolgokat. Sétálj egy nagyot vagy fuss egy kört, így kieresztheted a fáradt gőzt, utána pedig egy szép napot tölthetsz el szeretteiddel.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Végre elérkezett a szombat, amikor nem kell rohannod sehova. Lehet, hogy sok tennivalód lenne, de muszáj ezt mára besűrítened? Ha mégis kénytelen vagy erre, kérd családod segítségét, így még a pihenésre is bőven marad időd! Ha egyedül vagy, csak módjával csinálj mindent, nem kell egy nap alatt megszakadni és elkészülni mindennel.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Szombaton csakis pihenésre, kényeztetése vágysz, hiszen keményen dolgoztál egész héten. Ám azt nem lehet tudni, mikor válhat valóra ez az álom, úgyhogy türelemmel kell lenned. Persze tervezgess csak nyugodtan, annál jobban fogod érezni magad, ha a vágyott utazás végre valóra válik.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Ebben a nehéz gazdasági helyzetben, amikor az árak az eget verik, nem meglepő, ha aggasztanak a pénzügyeid. Úgy érzed, kevesebb pénzed van, mint valaha. Ne rágódj most ezen, ugyanis kicsit túlreagálod a dolgokat, néhány számítás elvégzése után tisztán látod majd a helyzetet. Aztán pedig jöhet a jól megérdemelt lazítás.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

A szombat a nyugalom napja lesz számodra, persze, ha te is ezt szeretnéd. Nem is vágysz másra, mint egy kis sétára, kirándulásra vagy olvasásra. Nos, ez a te döntésed, ma senki nem sértődik meg azon, ha elmondod, hogy magányra vágysz. Vasárnap pedig már újra egy társasági lény leszel.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Nem szeretnél otthon lenni, ami érthető is, hiszen egész héten be voltál „zárva”. Ha nem dolgozol, akkor semmi akadálya annak, hogy összeszedd a gyerekeket és a párod és útra keljetek. Bár most javában tombol a tél, mégsem lehet mindig az otthon melegében ülni, nem igaz?

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023. január 28. - Végre egy nyugodt szombat

Ha végre nem kell szombaton is munkába menned, akkor a mai napot töltsd kettesben a pároddal. Jó érzés, hogy nem vagy egyedül és újra fellobbanhat a tűz, a kezdeti szenvedély. Dobjatok össze egy finom ebédet vagy kiránduljatok a szabadban! Jót tesz majd a friss levegő, de azért öltözzetek melegen!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!