Napi horoszkóp 2023. március 9. – Frusztráló csütörtök

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön többen is megbánthatnak téged megjegyzéseikkel. Ahelyett azonban, hogy vérig sértődnél, inkább engedd el a füled mellett, amit mondanak, így megőrizheted a nyugalmadat! Mások feszültsége és frusztráltsága csakis az ő dolguk, nem kell, hogy te is a részese legyél.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Úgy érzed, a környezeted gyerekesen viselkedik és te vagy az, akinek pesztrálnia kell őket. Igyekezz nagyon türelmes lenni, így megkímélheted magad a bosszúságtól és később nevethetsz is a botlásaikon! Nem minden nap mehet gördülékenyen, ne erőlködj, inkább hagyd, hogy a dolgok kiforrják magukat!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön úgy érzed, hogy mindenhol akadályokba ütközöl. Valószínűleg a sors teszteli a türelmed, kitartásod és azt, hogy mennyire hiszel a céljaidban vagy magadban. Engedd el ezt az érzést és nézz szembe a kihívásokkal! Nem vagy egy nyuszi, aki azonnal menekülőre fogja.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön ne akarj meggyőzni senkit az igazadról, mert beletörik a bicskád! Csak saját magadat bosszantanád fel, ez pedig egyáltalán nem éri meg. Lesz még rá alkalom, hogy értelmesen kommunikálj a többiekkel, de lehet, hogy ez már csak a jövő hét zenéje lesz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön nem találod a közös hangot munkatársaiddal. Nehezen vagy egyáltalán nem tudsz dűlőre jutni velük. Már közeledik a hétvége, gondolatban talán már mind ott vannak. Ne is erőltesd a dolgot, érettebb vagy annál, minthogy ezen lovagolj! Ezt a mai napot engedd el, van ilyen!

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

A csütörtök legnagyobb kihívása az lesz, hogy ne szólj bele semmibe. Egész nap szívesen beszélgetnél, de jobb, ha a hallgatást választod. A plusz energiáidat inkább vezesd le sétával vagy futással, a testednek is jót fog tenni a mozgás és lelkileg is felfrissülsz.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön a tudatosságnak lesz fontos szerepe. Sok mindenbe belekaptál mostanában, most viszont már választanod kellene egy végcélt. Van mit megbeszélni a pároddal vagy legjobb barátoddal, aki mindig a segítségedre van. Talán nem ma, de a hétvégén határozhatsz és nem bánod meg, ha nem húzod tovább az időt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

A csütörtök nem a te napod lesz, mert senki nem akarja megérteni azt, amit mondasz. Úgy érzed, nem egy nyelvet beszéltek. Várj néhány napot, most hiába strapálod magad! Van, hogy az ember süket fülekre talál, de nem kell többet belelátni a dologba, mint amennyi van benne. Vannak ilyen napok, engedd el!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön ingerlékenyebbnek érzed magad, ugyanis rengeteg feladat vár rád. Szorítanak a határidők, ez pedig frusztrál téged. Vegyél néhány mély levegőt, így elkerülheted a pánikot! Ne görcsölj rá a feladatokra, ha így teszel, hamarabb végzel a munkáddal és a jó kedved is visszatérhet!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Csütörtökön szerelmed jóval feszültebb, mint általában szokott, te pedig érzékenyebben reagálsz erre. Ha nem vigyázol, könnyen sértődés vagy veszekedés lehet belőle. Ma te vagy az, akinek türelmesebbnek kell lennie. Párod díjazni fogja a megértésed és a béke is megmarad köztetek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

A pénz fontos szerepet tölt be az életedbe, talán jobban, mint másoknál. Különösen igaz ez, ha nincs belőle annyi, amennyit igazán szeretnél. Az az igazság, hogy igenis van elég pénzed, de most többet szeretnél költekezni a lehetőségeidnél. Ne feszegesd a határaidat, addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp 2023. március 9. - Frusztráló csütörtök

Vigyázz, kinek mit mondasz! Az igazság sokszor bántó tud lenni, de lehet azt finoman is tálalni. Őszinteséggel nem lőhetsz mellé, de a stílus korántsem mindegy. Azonban lesz valaki, akinél a kegyes hazugságot kell alkalmaznod, mert az illető nem viselné el, ha most szembesülne az igazsággal.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!