Napi horoszkóp november 2. – 2019.11.02. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma hajlamos vagy borúsan látni a dolgokat, de nem tesz jót a bánat, úgyhogy mindenképp töltsd a napot egy vidám társasággal. Barátaid majd segítik visszaszerezni jó kedved. Gondjait is megoszthatod velük, jobban érzed majd magad egy nagy beszélgetés után. Este pedig irány egy jó buli!

Bika (04.21. – 05.21)

Megtervezett programjaidnak semmi nem áll az útjába, minden halad a maga útján. Mivel ma van a hosszú hétvége második napja, szedd össze a családod vagy a barátaid és menjetek el valahova. Rátok fér a kikapcsolódás. Ma felejtsd el a házimunkát, ráér az még.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma semmi kedved a társasághoz, elszomorított a tegnapi nap. Azonban próbálj visszatérni a jelenbe, mert a párodnak itt van szüksége rád. Beszélgessetek, kiránduljatok vagy csak menjetek el egy közös ebédre vagy vacsorára valahova. Kicsit szakadj ki a megszokott környezetedből.

Rák (06.22. – 07.22.)

Sokat dolgoztál a héten, de mégis tele vagy energiával. Ezt azonban ne arra fordítsd, hogy végig járod az összes bevásárlóközpontot. Szervezz inkább közös programot valakivel, akivel már régen nem találkoztál. Ez a hétvége ugyanis neki is szabad, nem fog neked nemet mondani.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma már optimistább vagy, mint az elmúlt napokban. Amennyiben hivatalos vagy egy halloween partira ne hagyd ki. Kell egy kis kikapcsolódás. Fantasztikus este vár rád, de ne vidd túlzásba az alkoholt, mert holnap nem alhatsz egész nap.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nagyon nosztalgikus hangulatban vagy, előtörnek belőled az emlékeid. Pároddal meg is osztod őket és eközben rájössz, hogy mennyire csodálatos gyermekkorod volt. Szép emlékkel teli történeteid vannak, amelyeket szívesen meghallgat. Este kettesben lesztek, eljött a romantika ideje.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma vásárolnod kell, akkor igyekezz kora reggel túl lenni rajta, mert később már meg sem lehet mozdulni a boltokban. Főzz valami finomat ebédre, délután pedig kapcsolódj ki. Ha nincs kedved kimozdulni, akkor egy délutáni szunyókálás is jót fog tenni a lelkednek, de ha mégis kiszakadnál a mindennapokból, akkor ne fogd vissza magad.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kicsit nosztalgikus hangulatban vagy ma, de már nagy erőkkel készülsz az esti bulira. Jó lenne, ha délután pihennél egy kicsit, mert hosszú éjszaka elé nézel. Semmiképp se ma menj boltba, mert fél vagyonodat ott hagyod majd. Azért, mert buliba mész, nem kell felvásárolni mindent.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma mindenképpen ki kell kapcsolódnod, megérdemled. Mindig benne vagy egy jó buliban vagy mókában. Nélküled egy buli sem igazi, emellett pedig kiváló házigazda vagy, úgyhogy akár nálad is megrendezheted a halloween-partit. Hívd fel ismerőseidet és barátaidat, mindenki igent fog mondani erre a visszautasíthatatlan ajánlatra.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma te választasz. Otthon maradsz a pároddal és összebújtok a tévé előtt vagy részt vesztek egy hatalmas halloween bulin. Bármelyik mellett is teszed le a voksod, nincs rossz választás. Beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek inkább. Ne szégyelljétek lemondani az estét, ha mégis inkább otthon maradtok. Nem kötelező mindig menni.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Hatalmas ötleteid támadnak ma, de mivel nem dolgozol, vesd őket papírra és tedd félre. Ez a nap nem a munkáé. Ma a családodra kell koncentrálnod, hisz végre mindenki otthon van. Keressetek egy programot, ami mindenkinek megfelel és vessétek bele magatokat. Este pedig válasszatok egy kiváló éttermet, ma kerüljétek el a konyhát otthon, csak lazítsatok.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hatalmas a forgalom az utakon, úgyhogy, ha kirándulásra adjátok a fejeteket, akkor nagyon figyeljetek oda az úton. Ilyenkor megnő a balesetek száma, nem kellene, hogy bármi rossz történjen veletek egy ilyen jól induló napon. Este romantikus hangulatba kerültök pároddal, amire már rég nem volt lehetőségetek. Használjátok ki!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!