Napi horoszkóp november 23. – 2019.11.23. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Szombat van, de te képtelen vagy kiverni a munkát a fejedből. Pedig nagyon is jobban tennéd, mert a családod veled szeretné tölteni ezt a napot. Akár egy közös bevásárlás is közelebb hozhat titeket egymáshoz, de ennél azért te sokkal kreatívabb is tudsz lenni. Használd ki!

Bika (04.21. – 05.21)

A mai nap még sajnos a munkáé. Nem feltétlenül a munkahelyeden, otthon is akad bőven tennivaló. Ha párod otthon van ma, megkönnyítheti neked a ház körüli teendőket, így a délutánt és az estét is együtt tölthetitek. Nem is muszáj elmennetek valahova, összebújhattok a tévé előtt egy kis nassolnivalóval, a pihenés aranyat ér.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma kifejezetten jó napod lesz, mert semmi dolgod nincs. Szívesen megleped párod egy finom ebéddel vagy vacsorával, amivel hatalmas örömöt szerzel neki. Romantikus estében lehet részed, minden csak rajtatok múlik.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma még ugyan dolgoznod kell egy kicsit, de ez nem veszi el a kedved az egész naptól. Este egy baráti összejövetelre vagy hivatalos, miért is ne mennél el. Semmi nem akadályoz meg benne, hogy végre hosszú idő után jól érzed magad és kiengedd a stresszt. Egy kis délutáni alvással tovább bírod majd a bulizást.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Szombat lévén a pihenésnek szeretnéd szentelni a napot. Fárasztó héten vagy túl, rád is fér egy kis lazítás. Legjobb barátod telefonál ma neked, hogy elhívjon estére egy közös beszélgetésre, vacsorára. Ne utasítsd vissza az ajánlatát, mert könnyen magadra haragíthatod ezzel.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma mindenképpen dolgoznod kell, családod legnagyobb sajnálatára. Ígérd meg nekik, hogy a holnapi napot velük fogod tölteni, így kevésbé lesznek mérgesek rád. Este azonban meghívhatod őket egy közös vacsorára, amely nagyszerűen sikerül majd. Talán még a holnapi programot is lefixálhatjátok közben.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Szombaton mindig dolgozol, pedig most otthon is nagy szükség lenne rád. Te döntesz, mi fontosabb: a család vagy a karrier. De jól gondold át, mert egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket veszíted el. Később biztosan meg fogod bánni, ha rossz döntést hozol. Egy szabadnap nem nagy ár, hogy ne maradj végleg egyedül.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma kifejezetten önző vagy. Ok nélkül akarsz mindent magadnak, méghozzá olyan dolgokat, amelyeket valójában nem szeretsz vagy egyáltalán nem is érdekel. Gondolkodj el rajta, miért csinálod ezt, persze teljesen feleslegesen. Ha valami bánt, inkább beszéld meg olyan emberrel, akiben megbízol, de ne tedd tönkre mások napját is viselkedéseddel.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma valamiért rendkívül feszült vagy. Lehet, hogy a munka az oka. Ebben az esetben viszont jobban tennéd, ha este összefutnál barátaiddal, akikkel kiengedheted a fáradt gőzt. Jobban fogod érezni magad utána. Holnap ugyan még pihenhetsz, de azért csak apró lépésekben haladj, nem kell túlzásba sem esni.

Bak (12.22. – 01.20.)

Fárasztó hetet zártál tegnap vagy éppen ma. Nincs kedved menni sehova és még a kisujjadat sem vagy hajlandó megmozdítani. Nem is kell, pihenj csak, hisz rád fér. Holnap azonban a családod minden tagja számít rád, ne okozz nekik csalódást.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Viszonylag laza munkanap lesz a mai, legyen az otthon vagy a munkahelyeden. Könnyen megoldasz minden feladatot, a többiek gratulálnak is neked a nap végén. Este még egy közös bulizásra is van esély, persze csak akkor, ha nem merültetek ki túlságosan.

Halak (02.20. – 03.20.)

A mai napot még ki kell bírnod, mert a héten feltorlódtak előtted a feladatok. Ez azonban sokkal könnyebben megy, mint azt előre gondoltad volna. Barátaid már nagyon várják az estét, amit veled tölthetnek, a mai nap megfelelő is erre. Neked is hiányoznak már, ne utasítsd el a bulit vagy éppen egy közös vacsorát.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!