Napi horoszkóp november 24. – 2019.11.24. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Vasárnap mindenki számára a pihenésé, mármint kellene, hogy az legyen. Mivel sajnos van mit tenned otthon, nem lazíthatsz, legalábbis délelőtt, biztosan nem. Kérj meg valakit a családból, hogy segítsen neked, így már ebéd előtt kész is lehetsz a teendőiddel. Ne légy makacs, mert különben ezt a napot is pihenés nélkül zárod, így pedig rendkívül kemény lesz majd a jövő hét.

Bika (04.21. – 05.21)

Eldöntötted, hogy ma semmit nem csinálsz, tartod is magad ehhez. Nagyon elfáradtál ezen a héten, még az ételt is házhoz hozatod ma. Megérdemled a pihenést, ne érezd magad emiatt rosszul, mert nincs miért.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Kirándulni szerettél volna ma, nincs is ami vagy aki megakadályozzon ebben. Sőt, egyik barátod is szívesen csatlakozik hozzád, izgalmas nap elé néztek együtt. A vacsoraidőt is együtt tölthetitek, mindent megbeszéltek ma egymással, ugyanis hosszú ideje nem találkoztatok már.

Rák (06.22. – 07.22.)

Vasárnap, viszonylag jó idő, útra fel! Nem kell mindig odahaza pihenni, mert rengeteg hely van, amit nem láttál még. Emeld fel a telefont és hívj el magaddal valakit, jól szórakozhattok majd. Délután viszont már párod is hazaérkezik, ne hagyd magára túl sokáig.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Elhatároztad, hogy ma biztosan nem nyúlsz semmihez. Nincs is rá szükség, mert tegnap délután már előre dolgoztál. Éppen csak az ebédet kell befejezned. A délutánt pedig már pároddal vagy a családoddal töltheted, együtt feltöltődhettek, így könnyebben indíthatjátok majd a következő hetet.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy kis kerti vagy benti munka vár rád ma, de nem megy rá az egész napod. Ha valaki felajánlja a segítségét, akkor semmiképp se utasítsd vissza, mert ezzel megkönnyíted a saját dolgodat. Kora este még egy mozi is beleférhet a mai napba, méltó lezárása lehet a hétvégének.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Már régóta szeretnél kirándulni, miért is halogatnád tovább. Egyedül is jól érezheted magad, hisz rendbe szedheted gondolataid, de megfelelő társaságot is toborozhatsz magad mellé. A választás a tiéd, egy jó élménnyel is gazdagodsz majd a nap végére.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Váratlan látogatód érkezik ma, akinek nagyon fogsz örülni. Régóta nem láttátok már egymást, rengeteg megbeszélnivalótok van. Este menjetek el vacsorázni vagy csak egy kellemes sétára, ki tudja, mit hoz a jövő. Ebből még lehet valami.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Egy titokzatos idegen ajándékot hagy az ajtód előtt. Kezdetben azt hiszed, hogy ez valami vicc lehet csupán, de kibontva rájössz arra, ki is küldte a meglepetést. Ne keresd fel azonnal, előbb gondold át, mit szeretnél kihozni ebből az egészből.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma hanyagolod végre a munkát és az egész napot pároddal töltöd majd. Nemcsak magadat, de őt is boldoggá teszed vele, hisz egész héten nem láttátok egymást. Zárkózzatok be, ne vegyétek fel a telefont senkinek, csak egymással foglalkozzatok, így újra közelebb kerülhettek.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma meglátogatod szüleidet, még az ebédidőt is velük töltöd. Ritkán jutsz el haza munkád miatt, de délutánra már más programod van. Az egyik barátodnak szüksége van rád, mert te mindig meg tudod őt nyugtatni. Egy pohár bor mellett megbeszélhetitek az élet nagy dolgait, ezután teljesen más színben fogja látni a világot. Sőt, ez a találkozó rád is nagy hatással lesz majd.

Halak (02.20. – 03.20.)

Vannak napok, amikor az embernek semmihez és senkihez nincs kedve. Nos, ez a nap számodra pontosan ilyen. Elég volt az emberekből a héten, teljesen kifáradtál mind fizikailag, mind pedig szellemileg. Ma csak pihenj és lazíts, ne törődj semmivel, a házimunka is megvár.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!