Napi horoszkóp november 29. – 2019.11.29. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma próbára teszik majd a türelmedet, de az is előfordulhat, hogy váratlan események boríthatják fel a napod. Nagyon rugalmas típus vagy, ezért nem is szabad felbosszantanod magad. Valamiért ennek így kell lennie. Csak nyugalom, ez a nap is véget ér egyszer.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma oldódnak mind a párkapcsolati, mind pedig a munkahelyi feszültségek és konfliktusok. Ha tudod, hogy te hibáztál, ne restellj bocsánatot kérni és bizonyítani, hogy mennyire nagylelkű vagy. Mindenki értékelni fogja őszinteséged.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma találkozni fogsz valakivel. Minden ilyen ismeretségnek oka van, ezt tartsd szem előtt. Ha most nem is, de később biztosan értékelni fogod az illetőt, hisz együtt előrébb juthattok, csodás eredményeket érhettek el, amelynek meg lesz majd a jutalma is.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai nap rendkívül jól indul számodra. Ha jól érzed magad, szebb színben látod a világot, a munkatársaidat és munkádat is. Ez pedig nagyban elősegíti, hogy gördülékenyebben menjen a munka, mint eddig bármikor. Kollégáid egyben barátaid is lehetnek, ha hajlandó vagy egy kicsit közelebb engedni őket magadhoz.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma munka után nem igazán lesz kedved hazamenni párodhoz vagy családodhoz, inkább töltenéd az estét barátaid társaságában. Ha előre bejelented ezt otthon, biztosan senki sem fog megorrolni rád, valamint megértik, hogy szükséged van egy kis kikapcsolódásra is.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma nem igazán működik a kommunikáció szinte senkivel. Nincs is türelmed a kollégáidhoz és az ügyfelekhez sem. Hallgasd végig őket nyugodtan, ne vágj a szavukba, ettől úgy érzik majd, hogy figyelsz rájuk még akkor is, amikor valójában nem is érdekel az egész.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma egy kicsit szétszórtabb vagy az átlagnál. Hajlamos lehetsz megcsúszni az idővel és a munkával. Azonban, ha nem akarsz túlórázni, jobban teszed, ha összeszeded magad vagy segítséget kérsz kollégáidtól. Senki nem fog visszautasítani, hisz te is eleget segítettél már nekik.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A váratlan helyzetek és a párkapcsolati feszültség nem fog hipp-hopp megszűnni, de már kifelé lábalsz belőle. Napról-napra könnyebb lesz majd, visszatér a türelmed és a jó kedved is. Ehhez pedig már csak egy nagyon kevés idő és egy icipici türelem hiányzik. Most már ne add fel!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma nagyon nyugodt, békés és türelmes vagy. Ezt át kell ragasztanod a többiekre is, hisz már péntek van. Ha összefogtok és együtt dolgoztok, akkor minden bizonnyal elvégzitek a feladatokat. Igazi csapatjátékos vagy, itt az idő, hogy ezt meg is mutasd.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagyon nyugodt napra számíthatsz. Saját tempódban tudsz haladni, senki sem siettet téged. Ha mégis úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor ne habozz kérni, ugyanis bárki szívesen rendelkezésedre áll majd.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma váratlan elismerésben lesz részed, végre beérni látszik munkád gyümölcse. Nemcsak kollégáid, de végre főnököd is dicséretben részesít majd. Így vidáman és önfeledten vetheted bele magad a hétvégébe, megérdemled a pihenést.

Halak (02.20. – 03.20.)

Hiába a péntek, nagyon energikusnak érzed ma magad. Ez pedig kifejezetten jól jön, mert rengeteg feladat vár rád, amelyet időben be is szeretnél fejezni. Könnyedén és jól haladsz majd munkáddal, senki sem akadályoz ebben. A nap végén pedig már nem is kell másra koncentrálnod, mint a hétvégére.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!