Napi horoszkóp október 11. – 2019.10.11. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma rendkívül kedves vagy mindenkivel és ezért ők nagyon hálásak is. Sokat segítesz kollégáidnak, így hamarabb haza mehettek, megnyújtva ezzel a hétvégét. Az este folyamán részese lehetsz egy fantasztikus bulinak, de ne ess át a ló túloldalára, már nem bírod úgy az italt, mint régen.

Bika (04.21. – 05.21)

Ha valamibe bele akarsz vágni, akkor a mai nap kiváló kezdet lehet. Mindegy, hogy valamilyen régi vágyadat akarod megvalósítani vagy fogyókúrára adod a fejed, a siker biztosított, most minden a te malmodra hajtja a vizet.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma igyekezz gyorsan befejezni a munkát, hisz a családod nagyon várja, hogy hazaérj és meglepjenek valamivel. Remekül alakul a nap hátralévő része, pároddal romantikus hangulatba kerülhettek, de ha épp nincs senkid, akkor egy jó könyv vagy egy film jó elfoglaltság lehet a hűvös estén.

Rák (06.22. – 07.22.)

Húzósnak ígérkezik a mai nap, de ha van egy kis segítséged, akkor semmi nem állhat az utadba. Korán haza indulhatsz és még arra is lesz időd, hogy szusszanj egyet mielőtt a többiek megérkeznek. Már régóta tervezel egy baráti összejövetelt, ami eddig nem jött össze, de a mai este mindenkinek megfelel. Így hát, irány az éjszaka, neked is jár egy kis szórakozás.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma valami új és ígéretes dolog lép be az életbe, nem szabad elengedned. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget és cselekedj! Itt az idő, hogy kezedbe vedd a sorsod. Beszélj meg esti vacsorát egy ismerősöddel vagy épp a kedveseddel, akinek elmesélheted a dolgokat.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma kifejezetten jól kell kinézned, ugyanis olyan valakivel találkozok, akit már nagyon rég láttál. Nem is voltatok valami jóban, ezért jól is fog esni, hogy az orra alá dörgölheted, hogy mennyire sikeres és csinos vagy. És ki tudja? Az ellentétek vonzzák egymást, még bármi előfordulhat, hisz mindenki változik.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Nem igazán kezdődik jól a nap számodra. A lényeg, hogy minden idegesítő dolgot zárj ki és csak azzal foglalkozz, hogy minél hamarabb leléphess munkahelyedről. Már jó ideje tervezel egy kirándulást, amit ma meg is beszélhetsz a hétvégére azokkal, akikkel együtt szeretnéd azt tölteni. Egy üveg bor társaságában jó hangulatú estére számíthatsz.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Valakinek egyetlen egy terve, hogy csapdába ejtsen téged. Ez nem feltétlenül rossz, mert lehet, hogy csak magának akar. Nem kell mindenkiben a rossz szándékot látnod, mert előfordulhat, hogy olyan lehetőséget kínál neked, amit nem tudsz visszautasítani.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma erősen ingadozó a kedved. Az egyik pillanatban boldog vagy, míg a másikban már letörnek érzed magad. Ez már a heti fáradtság lesz, ugyanis egész héten hajtottál. Hagyd abba a munkát minél hamarabb, siess haza és feküdj le. Este új erőre kapsz, barátaid meglepnek téged egy kellemes vacsorával, utána pedig még egy kis buli is belefér.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyszabású terveid vannak a hétvégére, ezért ma igyekezned kell haza, hogy minden teendőddel elvégezz. Párod már otthon vár, mindenben segít neked, hogy te is minél hamarabb ágyba kerülhess. Te nagyon örülsz ennek és meg is hálálod egy gyors, de annál finomabb vacsorával.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon nem értesz egyet valakivel, az illető pedig szándékosan még fel is idegesít. Próbálj lehiggadni, mert ebből még nagyobb összetűzés lesz, ha beleállsz az illetőbe. Inkább arra törekedj, hogy minél gyorsabban elhagyd a munkahelyed, mert otthon sokkal nyugodtabb lesz minden. Vidd el a családod valahova vagy menj el a barátokkal szórakozni, jót fog tenni.

Halak (02.20. – 03.20.)

A magánéleted egy kicsit zűrös mostanában, de ma megenyhítheted párod szívét egy közös esti programmal. Már régóta nem töltöttetek együtt szinte egy percet sem. Ma azonban közelebb kerülhettek egymáshoz. Ne szalaszd el ezt az alkalmat, mert lehet, hogy több lehetőséged már nem lesz.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!