Napi horoszkóp október 16. – 2019.10.16. – Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Ne sürgesd a dolgokat, mert minden a megfelelő tempóban halad. Itt az ideje, hogy te alkalmazkodj a környezetedhez. Mindenki segítségedre volt szorult helyzetedben, itt az idő, hogy ebből te is visszaadj valamit nekik. Ezzel nemcsak, hogy jobban fogtok tudni együttműködni, de ma a tiszteletüket is kivívhatod magadnak.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Ma a kezedbe veheted az irányítást. Vezetővé válásod nemcsak neked okoz örömöt, hanem kollégáidnak is, hiszen nálad jobb főnököt nem is tudnának elképzelni. Azonban ne kérkedj azzal, hogy milyen előnyökhöz jutottál, mert bármennyire is bírnak téged, senki sem szereti ezt hallani.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Nyugodt nap elé nézel ma, mert egyedül dolgozhatsz, nem zavar senki, így végre saját tempód és kedved szerint alakíthatod a napot. A munka megvár, eddig jól haladtál a héten, ha ma nem mész be dolgozni, az sem okoz neked semmilyen hátrányt. Fontold meg, hátha akad valamilyen jó program valakivel, akit már nagyon régen nem láttál. Meglepetéseket hozhat még a nap, hosszúra nyúlhat az éjszaka is.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Rendkívül izgatott hangulatban vagy ma, mert valamilyen nagy változás előtt állsz. Legyen ez munkahelyi vagy magánéleti, ne kapkodd el a döntést, mert annak soha nincs jó vége és ezt te is pontosan tudod. Távolodj el egy kicsit mindenkitől, hogy tiszta elmével hozhasd meg döntésedet.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Vége a pörgésnek, itt az ideje a pihenésnek. Mindig túlhajtod magad, barátaidat pedig elhanyagolod. Szervezzetek közös programot, mindannyian örülni fognak, hogy végre találkozhatnak veled. Életed párját pedig vidd el egy romantikus vacsorára, lepd meg valamivel, mindenkinek jól esik, ha gondolnak rá és néha napján kényeztetik egy kicsit.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Nem kellene mindig mindenen dühöngened. Túl sok stressz ért mostanában, ami nem tesz neked jót. A munkahelyeden is keveredhetsz bosszantó helyzetbe, de fogd vissza magad, mert a főnököd nem sokáig tolerálja már kirívó viselkedésedet. Ha esetleg magánéleti probléma okozza harcias természeted, beszéld meg pároddal a gondokat, ez az egyetlen megoldás, hogy végre megnyugodhass.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Szerelemre vágysz és valakire, akivel mindent megoszthatsz. De ha otthon ülsz, akkor még nagyon sokáig várhatsz is. Csak a munkáddal voltál elfoglalva mostanában, vegyél ki szabadságot, és vesd bele magad az ismeretlenbe. Nem kell egyedül neki indulnod, vidd magaddal egy barátodat, aki eddig is mindenben támogatott. Meglátod, nem fogod megbánni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Végre fitt vagy és kipihent, munkádban ma nagyon könnyen teljesíted feladataid. Megtervezheted a családi pihenést. Egy csapásra kettőt is találhatsz, ugyanis főnököd üzleti útra küld, ahova viheted őket is. A reggeli értekezletek után pedig az egész napod velük töltheted. Így végre nem kell vitába keveredned azért, mert szinte sosem vagy otthon.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Viszonylag csendes és nyugodt napod lesz, köszönhetően annak, hogy ma nem kell a munkahelyedre menned. Igaz, otthon is vár rengeteg feladat, de te döntheted el, mit csinálsz meg és mit nem. Ha gyermekeid vagy párod ma otthon lesznek, csináljatok közös programot, hiszen nagyon régen voltatok már együtt.

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Nagyon jól indul a napod, érzed, hogy valami jó fog történni veled. Megérzéseid nem is csalnak. Egy titokzatos idegen le sem veszi rólad a szemét. Nyilvánvaló, hogy igencsak félénk. Ne félj kezdeményezni! Lehet, hogy valami jó fog kisülni belőle. Úgyis mindig hiányolod a kalandot az életedből, itt a lehetőség, ragadd meg!

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Mostanában eluralkodott rajtad a nyugtalanság, rendkívül hisztis vagy. Semmi értelme, főleg, hogy senki sem figyel rád, így nem érsz el vele semmit. Ha egy kicsit megerőlteted magad, megismerhetsz új embereket vagy új helyeket, ne hagyd ki a kínálkozó lehetőséget!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak Napi horoszkóp október 16. - 2019.10.16. - Ezt mondja ma a horoszkóp

Ma okosan és bölcsen kell viselkedned. Általában ez működik is, hisz minden helyzetben kiállsz magadért, ha pedig szükségét érzed, kiveszed a részed a vitás szituációkból is. Ma azonban jobb, ha minél messzebb leszel ezektől, mert csak árthatsz magadnak. Olyan valakit is megsérthetsz, akit végképp nem szeretnél, vagy az illető hallhatja, mit gondolsz róla és az adott helyzetről. Igyekezz végezni a munkáddal, hogy minél előbb indulhass haza. Hidd el, jobb a békesség!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!