Napi horoszkóp október 19. – 2019.10.19. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Ma az eddiginél is fontosabb számodra a munkád annak ellenére is, hogy szabadnapos vagy. Kedveseddel ezért vitába keveredsz, aki már nehezen tolerálja munkamániádat. Elmondod neki, miért olyan fontos ez számodra, ettől egy kicsit meg is enyhül majd. Az estét töltsétek kettesben, hogy romantikázhassatok és közelebb kerüljetek egymáshoz.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma igazán eredményes napod lesz, mindegy, hogy a munkahelyeden vagy, vagy esetleg otthon. Eddig magadban őrlődtél, hogy mi lenne egy bizonyos dologban a helyes döntés, de egy külső szemlélő nagy segítségedre lesz. Ő ugyanis teljesen másképp látja a helyzetedet és rájössz, hogy tényleg neki van igaza. Ezek után jó döntést hozol majd.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Úgy érzed, mindenki szerencsésebb, mint te, még egy családtagod sikerének sem vagy képes örülni. Rossz hangulatodat pedig átragasztod másokra is. Ki kell engedned a gőzt vagy beszélned kell valakivel gondjaidról. Beszélj meg a kiválasztott személlyel egy találkozót, így végre kellemesen töltheted az estét, hosszú idő óta először.

Rák (06.22. – 07.22.)

Nehezen tűröd a kritikát, főleg ha az a párodtól származik. Azonban el kell viselned, hiszen nem bántani akar, hanem fel akarja hívni a figyelmed bizonyos dolgokra. Úgyhogy beszélj vele nyugodt körülmények között, mert ha vitába bonyolódtok, akkor az egész nap kellemetlen lesz számotokra.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

A mai napot érdemes kapcsolatépítésre használnod, ugyanis ma minden mozdulatodat siker koronázza. Nem tudod eldönteni, hogy inkább baráti vagy szerelmi kapcsolatra vágysz jobban, de a mai nap talán erre is választ kaphatsz egy bizonyos személytől.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Szerelmi életedben nagy mozgolódás támad, de jól vigyázz, mindig az a biztos, ami van. Ez az új érzés csak puszta fellángolás, nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Ne bonyolódj bele semmibe, mert a végén biztosan megbánod majd.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Tanácsot kell kérned egy illetőtől, aki konkrétan az ellenséged. Most azonban ez változhat. Mindketten rájöttök, hogy nem kellett volna eddig haragudnotok egymásra, mert ketten minden akadályt legyőzhettek. A végén még baráti viszony is kialakulhat köztetek.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Kellemes hétvégét tölthetsz el családod körében, még a szüleidet is meglátogathatod, akiket már jó ideje nem láttál. A közös étkezések és beszélgetések visszarepítenek gyermekkorodban, amely nagyon jó érzéssel tölt el. Egy fantasztikus napot zársz majd, a végén nem is érted, miért nem mész haza gyakrabban, hisz a munkád mellett nyugodtan megtehetnéd ezt többször is.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Viselkedésed nagy változásokon megy át. Agresszívebb, rámenősebb és követelődzőbb vagy, mint valaha és még csak észre sem veszed. Családod és munkatársaid viszont annál inkább. Egyikőjük ma fel is hívja erre a figyelmed, de ne ideges légy, hanem hallgasd meg nyugodtan, később majd előnyödre fordíthatod ezt.

Bak (12.22. – 01.20.)

Mindig a munkádon van a hangsúly, de most végre azzal kereshetsz pénzt, ami eddig a hobbid volt. Ez pedig boldoggá tesz téged. Azonban el kell döntened, hogy melyik munkát választod, mert hamar kimerülhetsz a nagy hajtásban. Gondolj át mindent alaposan, csak ezután hozd meg a döntésedet, így nem fogsz megbánni semmit.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem bízol meg párodban, ez az érzés pedig ma még jobban felszínre tör benned. Nem kell aggódnod, semmi okod féltékenykedni, mert párod nem menekül előled, sőt egy olyan programot tervez titokban, amire örökre emlékezni fogsz. Tedd félre az idegeskedést és engedd el magad, fantasztikus hétvége vár rád.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma nem kell foglalkoznod semmivel. A jövőd pontosan azon az úton halad, amit elterveztél. Nyugodtan pihenhetsz a hétvégén. Szervezz közös programot a családoddal vagy a barátaiddal, úgyis régen találkoztatok már. Tökéletes két nap vár rád, használd ki minden pillanatát.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!