Napi horoszkóp október 2. – 2019.10.02. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Rengeteg energiát fektettél az elmúlt napokban abba, hogy megold mindenki problémáját. Eljött a nap, amikor a saját ügyeiddel kell foglalkoznod, mert mások miatt elmaradtál egy-két fontos dologgal is. A mai nap alkalmas arra, hogy behozd a lemaradásod, sőt még a pihenésre is marad időd.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma felszínre törhetnek indulataid, de arra nagyon vigyázz, hogy ne azon vezesd le a feszültséget, aki egyáltalán nem érdemli meg. Inkább próbálj megnyugodni és higgadtan megosztani gondjaidat másokkal. Sokkal többre fogsz menni vele, mintha dúvad módjára viselkednél.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma idejét érzed annak, hogy valakinek, aki nagyon fontos számodra elmondd érzéseidet és terveidet. De azt nem gondoltad volna, hogy egyáltalán nem vagytok egy hullámhosszon. Azért nem kell mindjárt feladni és lemondani róla, próbáljatok közös nevezőre jutni. Ha végképp nem megy, akkor tényleg el kell engednetek egymás kezét.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma többet kell dolgoznod annál, mint máskor. Sajnos meg vagy csúszva a munkáddal, ugyan ez nem a hibád. Próbálj meg segítséget kérni, mert gyorsabban kiszabadulhatsz te is a munkahelyedről. Otthon ma már semmi teendő nem vár, mert családtagjaidat elvégezték helyetted a házimunkát, hogy ezzel is könnyebbé tegyék a dolgodat. Egy finom vacsival megköszönheted nekik a segítséget.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nincs kedved újra és újra ugyanazokat köröket lefutni kedveseddel. Mindig ugyanazon vitatkoztok, dűlőre azonban sohasem juttok. Pedig ez egyáltalán nem jó ómen. Valamelyikőtöknek engednie kellene, különben nincs értelme az egésznek. Légy te, aki ma ezt megteszi, és várd meg, mi történik. Talán ezzel megtalálod a megoldást, hisz megválni nem akarsz tőle, mert szereted őt.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Párkapcsolatod megmentése érdekében félre kell tenned sérelmeidet, ahogy szerelmednek is, hisz csakis így juthattok előre. Ha nem léptek időben, már csak a szakítás az, ami biztos lesz. Pedig ezt mindenképpen el szeretnéd kerülni, hisz azt pontosan tudod, hogy szeretitek egymást. A hullámvölgyeknek egyszer vége lesz. Miért ne lehetne az ma?

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Hulla fáradtan érsz haza a munkából, de otthon is hatalmas kupi fogad. Nem kell rögtön kiabálnod, kérd meg párodat, hogy segítsen a romok eltakarításában, így mindketten hamarabb ágyba kerülhettek. Másra most nem is vágysz, hiszen annyira sokat dolgoztál mostanában, hogy a szervezeted most mondja azt, hogy állj, elfáradtam. Erre pedig hallgatni kell, ha nem akarsz beteg lenni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Lassan ugyan, de haladsz terveid megvalósításával. Most már tényleg nem szabad feladnod, mert nincs messze a célegyenes. Meríts még egy kis erőt valahonnan, mert már csak ennyi hiányzik a sikerhez. Ma ebben valaki hatalmas segítségedre lesz és megadja neked az utolsó lökést mindehhez.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagyon félsz valamitől, amiről soha nem beszéltél senkivel. Most viszont úgy érzed, hogy találtál egy embert, aki erre teljesen alkalmas. Teljes mértékben megbízol benne, így végre megnyílhatsz neki. Ezután nemcsak te fogsz megkönnyebbülni, de ő is közelebb fog téged érezni magához.

Bak (12.22. – 01.20.)

Túl sötéten látod a helyzetet, de ha adsz magadnak egy kis időt, akkor rájöhetsz, hogy nincs minden veszve. Átértékeled a dolgokat, így ezek után már nem is leszel olyan kétségbeesett. Ne akarj mindent egyedül megoldani, van, aki segít majd neked.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Nem kellene elmenekülnöd a problémáid elől, ugyanis azok nem oldódnak meg maguktól, sőt inkább elhatalmasodnak rajtad. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy nem is kell egyedül felülkerekedned rajtuk. Van elég erőd ahhoz, hogy megoldj minden feladatot.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem vagy köteles megérteni mások véleményét, de ugyanakkor el kell fogadnod azt. Nem mindig egyezhet meg mindenki véleménye a tiéddel. Jobb, ha tiszteletben tartod mások gondolatait is, így elkerülheted az esetleges vitákat. A mai nap pedig amúgy is hajlamos vagy bevonzani azokat az embereket, akik rajtad akarják levezetni a feszültséget. Ne hagyd, hogy sikerüljön nekik, alkalmazd az egyik füleden be, a másikon ki elvet.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!