Napi horoszkóp október 7. – 2019.10.07. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A mai nap szerelmi civakodáshoz vezethet. Mindezt azonban könnyedén megelőzheted, ha párod valóban fontos számodra. Ne bántsd meg őt, mert nem akar neked semmi rosszat, csupán csak segíteni szeretne. Nem kell, hogy mindent egyedül oldj meg. Hagyd őt is érvényesülni. Hallgasd meg, így minden feszültség elkerülhető.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma kiváló ajánlatot kaphatsz. Ez az ajánlat akár munka vagy akár szerelmi ügyben történik, a lényeg, hogy ne ugorj bele sem egy új munkába, sem egy új kapcsolatba gondolkodás nélkül, mert az nem vezet semmi jóra. Vedd sorra, hogy egyáltalán megéri-e neked a változtatás, van-e jövője az egésznek, mert ha nincs, akkor maradj, ahol vagy, ne engedj a kísértésnek.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma rendkívül aktív vagy mind a munkahelyesen, mind pedig otthon. Ennek párod is nagyon örülni fog, hiszen minden munkát elvégzel mire ő hazaér, így csak egymásra koncentrálhattok majd. Itt az összebújás ideje, ami már régen hiányzik az életetekből. Újra életre kelthetitek a szenvedélyt kapcsolatotokban.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma nem feltétlenül kell nekilátnod a nagytakarításnak. Ha mégis rászánod magad, ügyelj arra, hogy ne hozz ki mindenkit a sodrából azzal, hogy mit és hogyan csináljanak. Hagyd őket nyugodtan dolgozni, ha már egyszer felajánlották segítségüket. Így hamar túl lehetsz rajta anélkül, hogy rámenne az egész napod.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma nem ébredsz túl jó kedvvel, nagyon is feszült vagy. Mielőtt munkába indulnál menj el sétálni vagy futni, engedd ki a gőzt. Jobban fogod érezni magad és nem mész a többiek idegeire sem. Eltehet gyorsan ez a munkanap is, csak foglalkozz a te munkáddal, ne máséval.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

A hétvégén sikerült kipihenned magad, így sokkal jobb kedvvel állsz neki a mai napnak. Ezt pedig senki és semmi nem tudja elrontani. Úgy érzed, hogy most megszállt a nyugalom, megtalálhatod a belső békédet is. Az esti programod is jól fog sikerülni, méltó lezárása lesz a napnak.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ha ma valami hatalmas feladat vár rád, akkor semmiképp se halaszd holnapra, mert ma egyszerűen ellenállhatatlan vagy, minden a terveid szerint fog alakulni. Ez boldogsággal és megelégedettséggel tölt el. Megérdemled a jutalmat főnöködtől is, hidd el, nem lesz hálátlan.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma szociálisabb és együtt érzőbb leszel, mint eddig bármikor. Kollégáid is meglepődnek kedvességeden, hisz eddig ezt az arcodat nem mutattad meg nekik. Ne okozz csalódást, maradj meg ilyennek, sokkal szívesebben fognak veled dolgozni ezután.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ma rendkívül jól haladsz feladataiddal, tele vagy energiával. Ennek köszönhetően hamarabb is leléphetsz a munkahelyedről, így a délutánt azzal töltheted, akivel és amivel akarod. Egy rövid kirándulás vagy egy hosszabb séta jót fog tenni a testednek és a lelkednek is.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon feszült és ideges vagy, mert ma minden rosszul sül el a munkahelyeden. Alig várod, hogy vége legyen a mai napnak és elindulhass haza. Ha nem akarod hazavinni a stresszt, akkor fuss egyet vagy busz helyett menj haza gyalog, így minden feszültség elhagyja a testedet, mire hazaérsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ma nagyon energikus vagy, jól érzed magad a bőrödben. Dolgozni ugyan nem sok kedved van, de hamar letudhatod a mai napot, ha néhány feladatot átpasszolsz másnak. Estére szervezz egy romantikus vacsorát pároddal, nagyon boldog lesz, hogy végre veled tölthet egy teljes estét.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma valaki keresztbe húzza számításaidat. Nem kell rögtön elkeseredned, mert egyrészt leszívja az energiádat, másrészt mindig van megoldás. Kollégáiddal dugjátok össze a fejeteket, együtt könnyebben megoldjátok a problémát. Munka után pedig édes a pihenés, megérdemled, hogy egyszerűen bedőlj az ágyba, ha hazaértél.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!