Napi horoszkóp szeptember 14. – 2019.09.14. – Munkahelyi viták, romantikus esték, ezek várnak rátok ma!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Meg vagy győződve arról, hogy bizonyos helyzetekben te vagy az egyetlen, aki megmentheti a helyzetet. De a mai nap bebizonyosodik, hogy ez korántsem így van. Ideje lenne elmenned szabadságra, és teret hagyni másoknak is, hogy bizonyíthassanak. Te már megtetted a magadét, nem érdemes összeveszned mással, hogy kiállj saját igazad mellett. Másoknak is lehetnek jó ötletei, hagyd őket érvényesülni. Kerüld el ezeket a helyzeteket!

Bika (04.21. – 05.21)

Mára még csak véletlenül se vállalj el plusz munkát, mert először is szombat van, másodszor pedig otthon nagyon fognak várni rád. Életed szerelme hatalmas meglepetéssel készül számodra, nehogy lemaradj róla. Régóta nem töltöttetek együtt egy egész estét, itt a lehetőség, hogy bepótoljátok az elmaradásotokat.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

A siker már nem áll messze tőled, már csak egy kis türelemmel kell lenned, és eléred a célod. Ezzel bebizonyíthatod mindenkinek, aki eddig kételkedett benned, hogy bizony nagyot tévedett. Főnököd is meg fog jutalmazni. Elmehetsz szabadságra is, mellé pedig még egy kis plusz pénz is üti a markod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ne veszekedj többet kollégáiddal, nem érdemes, hisz úgy sem tudod bebizonyítani nekik az igazad. Engedd el! Foglalkozz csakis a saját munkáddal, ne törődj vele, mit mondanak mások. Ez a nap már ilyen lesz. Siess haza, otthon majd megnyugodhatsz és kivételesen le is pihenhetsz. Egész héten dolgoztál, megérdemled, hogy a szombat délutánt láblógatással töltsd.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Váratlan kiadások bonyolítják ma életed, de ne keseredj el, nem fogja felemészteni minden félretett pénzedet. Mindenkinél adódhatnak problémák, a lényeg, hogy meg tudod őket oldani még akkor is, amikor váratlanul következnek be. Szerelmed sincs éppen a legjobb hangulatában, de mikor mindketten hazaértek, megbeszélitek a történteket, és máris nem tűnik minden olyan katasztrófálisnak, mint ahogy azt először gondoltátok.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Zárd le végre a régi félbemaradt dolgaidat és kapcsolataidat, ugyanis olyan személyekkel találkozhatsz ma, akiknek a továbbiakban nagy szerepe lesz életedben. A munkahelyeden is vannak olyan emberek, aki keresztbe akarnak tenni neked, de ez sosem fog sikerülni, hisz te már letettél valamit az asztalra. Most ők következnek. Este még egy randevú is szóba jöhet egy véletlen régi ismerőssel való találkozás során.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

A mai napon olyan akadályok gördülnek eléd, amiről azt hiszed, nem tudod elhárítani. Nem így tervezted a napod, de igyekezz elhárítani az akadályokat, bízz egy kicsit magadban, menni fog. Főnökeid valószínűleg így tesztelik, hogy mennyire vagy talpraesett, és hogy milyen gyorsan sikerül túllendülnöd egy problémán. Tehát, ne add fel, nem a világ fordult ellened, csak a mai nap nehezebb egy kicsit, mint máskor.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Hirtelen elbizonytalanodsz, hogy jó úton jársz-e, de ne aggódj, rövid időn belül ez is ki fog derülni. Párod támogatásában minden körülmények között biztos lehetsz, ezt pedig már fél sikernek könyvelheted el. Ha pedig már belevágtál egy kitűzött cél megvalósításába, akkor ne fordíts neki hátat, csináld végig. Csak így nyerheted meg a csatát rosszakaróid és saját magaddal szemben is.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy pontot tegyél egy régóta húzódó ügy végére. Gondold végig, hogy tudod a legegyszerűbben megoldani ezt a problémát, ugyanis csak ezen a kattog az agyad egész nap. Ha megtetted, leesik majd a nagy kő a szívedről, és végre csak arra fogsz koncentrálni, amire valóban kell. Vidd el a családod vacsorázni, hogy méltóképp lezárhasd ezt a bonyolult napot.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma ismét egy bonyolult helyzetben találod magad, mert olyan emberrel szólalkozol össze, akivel nem biztos, hogy kellene. Főnökeid sem nézik jó szemmel régóta tartó vitátokat, így jobban tennéd, ha ma már nem feszegetnéd határaidat. Ma valószínűleg nem is kellett volna bemenned dolgozni, úgyis szombat van. Lépj le hamarabb, így egy kicsit hosszabb lesz a hétvége, mint az előzőleg gondoltad.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Fogadd meg kedvenc kollégád tanácsát, mert ennek köszönhetően sokkal jobban fog alakulni a mai napod, amint ahogy azt ébredéskor gondoltad volna. Menjetek el együtt ebédelni, hisz ma nem dolgoztok, kibeszélhetitek a gondjaitokat, így egy kicsit jobban fogjátok érezni majd magatokat. Az este ugyan kicsit hűvös lesz, de mozgasd meg egy kicsit a tested, szellőztesd ki az agyad, jót fog tenni.

Halak (02.20. – 03.20.)

Végre egy nap, amikor nincs semmi dolgod, a családod is otthon van. Üljetek be az autóba, menjetek el kirándulni, hisz az idő is a segítségetekre van ebben. Nem is kell messze mennetek, a közeletekben is vannak olyan helyek, amelyeket még biztosan nem láttatok. Kalandra fel!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!