Napi horoszkóp szeptember 16. – 2019.09.16. – Egy kis reggeli zűrzavar, de aztán nyugodt este vár majdnem minden jegy szülöttére!

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A hét első munkanapja nagy meglepetéseket tartogat számodra, ugyanis olyan emberrel hoz össze a sors, akire egészen idáig vártál. De kezeld nyugodtan a helyzetet, mert ha nem így teszel könnyen el is üldözheted az illetőt. Mivel a munkahelyeden találkoztok, mindenképpen külön kell választanod a magánéleted és a munkád. Ne hagyd, hogy összekeveredjenek, mert biztosan nem fog jól elsülni a dolog.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma legszívesebben feladnál mindent. Ez a hétfő teljesen kikészít, nincs kedved dolgozni sem. Adj át néhány feladatot kollégáidnak is, ne vállalj magadra mindent. Ezáltal ők is kedvesebbnek fognak látni, nem olyannak, aki mindenáron egyedül akar dolgozni és nem csapatjátékos.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Nagyon fontos, hogy ma őszintén beszélgess pároddal a titeket érintő kérdésekről, főleg a jövőtöket illetően. Értékelni fogja nyíltságodat. Ezzel pedig sokat segítetek magatoknak, hisz pontosan tudni fogjátok, mit akar a másik fél. Amúgy sem szívesen viszel véghez olyan dolgokat, amelyeket nem érzel a magadénak. Hidd el, így minden egyszerűbbé válik majd.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ma egy nagyon jó barátod rossz híreket oszt meg veled. Ez pedig ráébreszt téged is arra, hogy talán egy-két dolgon ideje lenne változtatni. De gondolj át mindent tüzetesen, mielőtt cselekednél, hisz mindkettőtök helyzete teljesen más. Szerelmi ügyekben semmiképp ne fogadd meg csalódott barátod tanácsait, hisz most a szomorúság beszél belőle.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Munkahelyeden ma is megállod a helyed, de egy társasági eseményen is részt kellene, hogy vegyél az este folyamán. Semmiképp nem szabad kihagynod, hisz nagy segítségedre lehet karriered építésében. Munka után pihenj egy kicsit, még akár szundítani is lesz időd, így sokkal frissebben érkezhetsz majd az esti találkozóra.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Nagy felfordulás vár a munkahelyeden. Ha teheted, dolgozz ma egyedül, mert így tudod pontosan nyomon követni, hogy mi készül el és mik az elvégezendő teendők. Ne engedd, hogy bárki beleszóljon a kidolgozott munkatervedbe, mert csak így készülhetsz el a munkaidő végére. Otthon viszont már ne fogj bele semmilyen házimunkába. Inkább menj el futni vagy úszni, a lényeg egy kicsit kapcsold ki az agyad.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Komoly lépésekre szántad el magad, a döntés meghozatala viszont még hátravan. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy feltedd az i-re a pontot, hisz mindenki támogatása felől fog biztosítani, legyen az családtag vagy kolléga. Ma bármit kérhetsz szinte bárkitől, nem fogsz visszautasításra találni.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma hajlamos leszel arra, hogy bárkivel összevessz. De gondold meg jól, inkább kerüld el a kötekedő illetőket, nem érdemes ezzel elrontanod a napod. Ha viszont valaki jó szándékkal közeledik feléd, ne vedd kötekedésnek, hallgasd meg, ráérsz utána dönteni, hogy elfogadod-e a tanácsot vagy sem. Otthon is vár még egy kis teendő, de gyorsan túl leszel rajta, így egy nagyon nyugodt este vár majd rád.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Már kora reggel összeveszhetsz kedvessel, de ne bonyolódjatok bele a vitába, hisz ilyenkor nincs idő megbeszélni a helyzetet. Napközben próbálj meg lehiggadni, hogy miután hazaértetek, tiszta fejjel, nyugodtan átrágjátok magatokat a vitás szituációkon.

Bak (12.22. – 01.20.)

Az elmúlt héten nagyon zárkózott voltál. Ez az új hét viszont alkalmat ad arra, hogy újra megnyílj bizonyos embereknek. Ettől felszabadultabb leszel, jobban fog menni a munka és még az otthon elmaradt házimunkával is pillanatok alatt végzel. Főzz egy finom vacsorát, lepd meg vele párod, hogy méltóképp lezárhasd ezt a rosszul induló napot. Talán ennél jobban nem fejezhetnéd be a mai estét.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A mai a nap zűrös helyzeteké. Valaki közelebb kerül hozzád, más pedig távolabb, mint azt valaha is gondoltad volna. Neked kell eldöntened, hogy végleg búcsút veszel az illetőtől vagy megpróbálod kiküszöbölni a csorbát. Nyugodt körülmények között dönts, hogy szorosabbra akarod venni a kapcsolatotokat vagy inkább a szakítás mellett teszed le e voksod.

Halak (02.20. – 03.20.)

Egy kis zűrzavarba keveredsz a mai napon, de ásd bele nagyon magad a dolgokba, mert nem érdemes. Mindenki oldja meg maga az apró problémákat, nem kell, hogy mások is belekeveredjenek abba. Valakiről megtudhatsz valami fontos információt, de jobb, ha nem adod tovább, később még a te malmodra hajthatja a vizet.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!