Napi horoszkóp szeptember 21. – 2019.09.21. Ezt mondja ma a horoszkóp

Megosztás

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Mivel ma szombat van és nem kell dolgoznod, bőven lesz időd átértékelni dolgaidat. Tudnod kell, miben követtél el hibát te, valamint azt is, hogy mások hol hibáztak. Mind a magánéletben, mind pedig a szakmai életben vannak buktatók, fuss át rajtuk, hogy a jövőben ne akadályozhasson téged semmi. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem fog menni, beszélj egy barátoddal vagy akár a pároddal, szívesen segítségedre lesznek majd.

Bika (04.21. – 05.21)

Ma minél hamarabb túl akarsz esni teendőiden, hogy délután arra szentelhesd az idődet, amire csak akarod. Nyugodtan elmehetsz kirándulni a családdal, vagy ha végképp nincs kedved kimozdulni, dőlj le pihenni egy nagyot a kanapén, jól fog esni. Hosszú volt a hét.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma ugyan a munkahelyeden nem kell dolgoznod, így is bőven elég dolgod van otthon, amikbe már korábban belekezdtél. Nem szereted félbe hagyni munkáidat, ezért a mai napot arra szánod, hogy minden lehetséges munkát befejezz. De ne ess túlzásba, legalább az estédet a pihenésre szánd, ugyanis holnap is lesz még mit csinálnod.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ha teheted, ma véletlenül se kezdj bele semmibe. Eleged van már a héten az emberekből, így jól jöhet, hogy ma te sem dolgozol. Mivel egyedül vagy otthon, meg sem kell mozdulnod. Rendelj ebédet, sziesztázz egy kicsit, nagyon rád fér a pihenés egy ilyen húzós munkahét után, főleg ha vasárnap is dolgoznod kell még.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Nagyon jó emberismerő vagy, ma valaki mégis elárul téged. Nem kell csalódottnak lenned, ezentúl nézz át az illetőn. Nincs szükséged ilyen kollégákra vagy barátokra. Edzéssel levezetheted a napi feszültséget, plusz, hogy tényleg jól végződjön a nap, egy kellemes vacsora mellett megbeszélheted pároddal a történteket.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Gyermekeid és párod ma próbára teszik az idegrendszered. Nem érsz a dolgaid végére egyedül, és mivel ők nagyon aktívak, vond bele őket a házimunkába. Így a nap hátralévő részében választhattok magatoknak egy olyan programot, amellyel végre mindannyian kikapcsolódhattok. Holnapra pedig már csak a főzés marad, de abban családod is mindig szívesen segít, hisz nagyon szeretik a hasukat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Kapcsolatban vízválasztó lehet a mai nap. Tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pároddal megoldjátok gondjaitokat, hisz nagyon szeretitek egymást. Egy szakítást soha nem szabad elkapkodni. Főleg, ha az érzéseitek még nem múltak el. Együtt túlléphettek a problémákon, emellett szerelmed értékelni fogja, hogy teszel valamit érte és a kapcsolatotokért.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Van egy barátod, akivel már régóta nem beszéltél. Tedd félre a büszkeséged és hívd fel őt. Találkozzatok egy semleges helyen, hidd el ő is arra vár, hogy újra a legjobb barátok lehessetek. Mondd el neki az igazságot arról, hogy valójában mi bántott, így újra tiszta lappal indulhattok.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Pároddal minden a legnagyobb rendben van, legalábbis úgy érzed. Azért néha nem árt megkérdezni a másik félt sem, hiszen nem biztos, hogy ő ugyanígy érzi magát. A mai nap teljes mértékben alkalmas egy mély beszélgetésre, mindketten jobban fogjátok érezni magatokat utána.

Bak (12.22. – 01.20.)

Ma nagy elvárásokat támasztasz kollégáiddal szemben. De ne feledd, ők is csak emberek, és aki nem dolgozik, nem is hibázik. Ha valaki késik egy kicsit, ne ess neki rögtön, biztosan jó oka van rá. Légy nagyobb türelemmel, a megértés és együttműködés meghozza majd a gyümölcsét, méghozzá nem is olyan sokára.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Egy ismerősöd egyre fontosabbá válik számodra. Előfordulhat, hogy ebben a helyzetben már többről van szó, mint szimpla barátságról. Ha már valakid, tisztázd le magadban a dolgokat, nem érdemes hirtelen beleugrani az ismeretlenbe.

Halak (02.20. – 03.20.)

Nem tudsz spórolni, és a mai nap ezt újra bebizonyítod. Olyan dolgokat veszel, amelyekre nincs is szükséged, az adósságod pedig már így is az egekben jár. Párodtól sem várhatod el állandóan, hogy kisegítsen téged. Szedd össze magad, gondolj a jövődre is! Nem lehetsz mindig felelőtlen, mert nem mindig lesz ott valaki, hogy kihúzzon a bajból.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!