Napi horoszkóp szeptember 29. – 2019.09.29. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

A rengeteg munka lassan kimerültséget okoz. Most végre pihenhetnél, de te otthon is csak dolgozol. Jó lenne, ha kicsit odafigyelnél az egészségedre is, mert rossz vége lehet annak, hogy állandóan túlvállalod magad. Szeretteid sem a kórházban akarnak látni, hanem otthon velük, egészségesen.

Bika (04.21. – 05.21)

Egy kicsit ad lejjebb az elvárásaidat, inkább segíts annak, akinek szüksége van rá. Egyrészt nagyon hálás lesz neked, másrészt pedig te is jobban fogod érezni magad. Nem kell minden házimunkát a párodra hagyni, neki is kell egy kis lazítás. Ma délután ezt mindannyian megtehetitek.

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma minden úgy történik, ahogy azt már korábban eltervezted. Végre a párod sem dolgozik, így a meglepetés program, amit kitaláltál kettőnket meg is valósulhat. Vidd az ágyba a reggelit, mondd el neki, mit terveztél mára. A boldogságtól ki fog ugrani a bőréből. És nem azért, mert elviszed valahova, hanem mert végre kettesben tölthetitek a napot.

Rák (06.22. – 07.22.)

A mai napon neked sincs más teendőd, mint lógatni a lábad. Minden otthoni munkát befejeztél az elmúlt napokban, úgyhogy ma van a semmittevés napja. Az is lehet, hogy kedved támad egy kis sporthoz vagy kiránduláshoz, még az is előfordulhat, hogy egyedül. De az biztos, hogy teljesen feltöltődhetsz, ma minden feszültség elhagyja majd a tested. Jó pihenést!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Mivel egész héten dolgoztál, úszik a lakás. De nem a mai nap a megfelelő arra, hogy mindent rendbe tegyél. Foglalkozz magaddal vagy tölts egy fantasztikus napot a családoddal. Sokkal jobb lesz, mintha egész nap a házimunkával fárasztanád magad.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Ma rengeteg új ötlet fordul meg a fejedben azzal kapcsolatban, hogyan kellene a lakásfelújítást megoldanod anélkül, hogy rámenne a gatyád is. Rengeteg ismerősöd van, aki segíthet neked, itt az ideje, hogy felemeld a telefont. Nemcsak pénzt spórolhatsz ezzel, hanem felelevenítheted régi baráti kapcsolataidat.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Vasárnap lévén ma nem dolgozol, így pároddal kettesben maradtok otthon. Mostanában sok vita volt köztetek, most megbeszélhettek mindent, ha félreteszitek végre büszkeségeteket. Ha pedig ezen túl vagytok, egy nagyon romantikus napot tölthettek együtt.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Ma is túl agresszív kedvedben vagy, ahogy a héten már sokszor. De most nem a munkahelyeden vagy, ne szítsd otthon is a feszültséget. Próbálj meg megnyugodni úgy, hogy sétálsz egy nagyot vagy fuss egy kört, de ne kötözködj szeretteiddel. Ők mindig támogattak, ha elmondod nekik, mi bánt, megértik majd és ha tudnak segítenek is neked.

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ne légy szomorú. Az, hogy ma mindenki dolgozik és egyedül vagy otthon kiváló lehetőség arra, hogy azt csinálj, amihez kedved van. Felejtsd el a házimunkát, csak pihenj. Olvasd el a könyvet, amit régóta szerettél volna vagy nézz meg egy filmet. A lényeg, hogy lazíts.

Bak (12.22. – 01.20.)

A jövő héten hosszú utazás vár rád, így ma be kellene pakolnod, nehogy holnap reggel elfelejts valamit. Ha kell kérj segítséget, szeretteid és barátaid is bármikor rendelkezésedre állnak. Feküdj le időben, hisz nagyon korán kell indulnod.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Ideje eltervezned vagy éppen már csak megvalósítanod a nyaralást, amiből a nyáron a rengeteg munka miatt kimaradtál. Azt már úgyis tudod, hova akarsz menni, úgyhogy ha még nem tetted, foglald le az utat, és közöld kedveseddel, hogy arra az időre vegyen ki szabadságot. Akár együtt is eltervezhetitek pihenéseteket, a lényeg, hogy rátok fér már a lazítás, ne hagyjátok ki.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ma reggel nagyon nehezen ébredsz, hisz a héten ez az első nap, hogy nem kell munkába menned. Ez ugyan a hét utolsó napja, de neked maga a paradicsom lehet, hiszen hosszú idő először nincs semmi dolgod. Így reggeli után nyugodtan bújj vissza az ágyba, rád fér az alvás. A nap hátralévő részében pedig bármit megtehetsz, amit csak szeretnél. Élvezd ki a napot, mert sajnos gyorsan eltelik majd.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!