Napi horoszkóp szeptember 30. – 2019.09.30. Ezt mondja ma a horoszkóp

- Hirdetés -

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon, és hogy mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, neked is elárulják a csillagok, mi fog történni veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

Valószínűleg ma végre rá fogsz jönni, hogy ami nem működik, azt nem szabad erőltetni. Igaz ez a munkádra és a magánéletedre is. Nehéz elismerni, ha valami nem működik, de el kell engedned és tovább kell lépned. Az élet megy tovább.

Bika (04.21. – 05.21)

Mint te is tudod, minden kezdet nehéz. De itt az ideje, hogy kezdj valamit magaddal, ha eddig még nem tetted. Ne ragadj le olyan ember mellett, aki nem érdemel meg. Ha pedig a szerelmi életben minden rendben van, érdemes körülnézned munkaügyben. Nem vagy rabszolga, hogy éjjel-nappal dolgozz, főleg, ha soha senki nem ismeri el a munkád. Itt az ideje, hogy a sarkadra állj!

- Hirdetés -

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Ma veszekedések sorozatának leszel fültanúja, de mielőtt valaki pártjára állsz, hallgasd meg az érintetteket, ugyanis korántsem biztos, hogy annak van igaza, akire először gondolsz. Néhány elcsípett szó nem elég ahhoz, hogy igazságot tegyél. Csak ezután döntheted el, mi a helyes megoldás, ezzel pedig helyére teheted a dolgokat és folytathatjátok tovább a munkát.

Rák (06.22. – 07.22.)

Ne légy kishitű, most már biztosan jó úton haladsz. Eddigi gondjaid megoldódni látszanak, sőt ma egy olyan ember lép be az életedbe, aki segíthet neked karriered felépítésében. Add meg neki az esélyt, még ha elsőre nem is tűnik szimpatikusnak, megváltozik majd a véleményed.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

Ma megint túlvállalod magad. Igaz, hogy még csak hétfő van, de ha már ma elfáradsz, biztosan nem fogod bírni a hét hátralévő napjait. Oszd meg feladataidat mással is, így neked is marad időd legalább esténként arra, hogy a családoddal légy.

- Hirdetés -

Szűz (08.24. – 09.22.)

Egy kis anyagi probléma arra kényszerít, hogy másodállás után nézz. Azért ne kapkodd el a dolgokat, ugyanis főnököd szívesen segít neked a nehéz időkben, mivel munkáddal mindig is meg volt elégedve. Ezzel nemcsak neked segít, hanem családodnak is, mivel nem kell annyit nélkülözniük téged.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

Ma kifejezetten türelmesnek kell lenned családod tagjaival, ugyanis egyáltalán nincsenek jó hangulatban. Ők is mindig megértően viselkednek veled ilyen esetben, itt az idő, hogy te is visszaadj nekik ebből valamit és megnyugtasd őket. Véletlenül se veszítsd el türelmedet, mert még nagyobb csetepaté lehet belőle.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Tervezz egy kicsit előre! Ne az legyen az elsődleges cél, hogy minden fityingedet elköltöd, mert előbb-utóbb vissza fog ütni felelőtlenséged. Tűzz ki célokat magad elé, amik segítenek majd abban, hogy össze tudd húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Hidd el, megéri!

- Hirdetés -

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Valakit mindenképpen meg akarsz szerezni magadnak. A csillagok állása szerint ennek semmi akadálya nincs, de az is kell, hogy beleadj apait, anyait. Vegyél egy új ruhát, menj el fodrászhoz, nem lesz senki, aki ezek után nemet mondjon neked.

Bak (12.22. – 01.20.)

Nagyon csalódott vagy, hisz olyan valaki bántott meg, akitől végképp nem vártad volna. Még rendbe hozhatjátok a dolgot egymással, ha időben cselekszetek. Nos, jól gondold át, mit szeretnél és cselekedj eszerint, de ne várj túl sokáig. Nem érdemes halogatni az effajta beszélgetéseket.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

Mindenedet odaadtad valakinek és végre úgy látszik, minden fáradtság megérte. Úgy látszik, találtál egy társat magadnak, akivel végre el tudod képzelni a jövődet. Mivel kapcsolatotok még nagyon friss, ne rohand le őt jövőbeli terveiddel, mert ezzel könnyen el is ijesztheted.

Halak (02.20. – 03.20.)

Ha valakivel haragban vagy, a mai nap megfelelő lesz a kibékülésre. Szedd össze magad és beszélj vele, így minden olyan lehet, mint régen volt. Amúgy sem vagy egy haragtartó ember, könnyen kibékítesz bárkit. Menjetek el vacsorázni, egy kellemes étel mellett mindent megbeszélhettek majd.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!