6 jel, hogy a kapcsolatotok már kiégett, de még nem meritek kimondani, hogy vége

- Hirdetés -

Bárkivel és bármikor megtörténhet, hogy elmúlik a kedvese iránt érzett szerelem. Az, hogy valakiből kiszeretünk egyáltalán nem egy gyors folyamat sőt, a legtöbb esetben éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy mindez tudatosuljon bennünk. Milyen apró jelei vannak annak, hogy már elmúlt az érdeklődés a másik fél iránt? Most te is megtudhatod!

Nem ő az, akivel el tudod képzelni a jövőt

Elborzaszt vagy megijeszt, ha a közös jövőtök szóba kerül? Vagy feláll a szőr a hátadon, ha bárki szóba hozza a házasságot esetleg a családalapítást?

- Hirdetés -

Az is lehetséges, hogy csak túl korai említeni ezt a dolgot, azonban ennél jóval valószínűbb az, hogy nem vele képzeled el a jövődet, ugyanakkor félsz továbblépni. Ebben az esetben ez a kapcsolat csak időhúzás számodra, amely egyáltalán nem fair partnereddel, de még saját magaddal szemben sem.

Simán tudsz hazudni a párodnak

Egy kapcsolatba nem férnek bele a hazugságok. Ha képes vagy arra, hogy hazudj a szerelmednek, akkor már biztos, hogy nem is a szerelmed, ebben az esetben már nem beszélhetünk semmilyen érzelmi kötődésről.

- Hirdetés -

Elég egy olyan apró hazugság is, mint például, hogy beteg vagy, mert nem akarsz vele találkozni. A legjelentéktelenebb hazugságok is érzelmeidről árulkodnak.

Teljesen közömbös lesz számodra

Ha csak rá gondolsz vagy mellette ülsz, egyszerűen nem érzel semmit. Ennél még az sem rosszabb, ha a jelenléte is idegesít, ugyanis ekkor még érzel valamit iránta. Azonban, ha teljesen rideg számodra, az azt jelenti, hogy elhidegültetek egymástól, már nincs szó semmilyen érzelemről. Nem tölt el lelkesedéssel, ha találkoztok, nem akarsz hozzábújni, ez mind annak a jele, hogy már egyáltalán nem mutatsz érdeklődést iránta.

- Hirdetés -

Csökken a vonzalom

Árulkodó jel, ha egyre kevesebbszer bújtok ágyba, mint korábban. Ugyan ez egy bizonyos szintig normális, kivéve, ha valamelyikőtöket zavarja a dolog. Az is előfordulhat, hogy azok a dolgok vagy tulajdonságok, amelyeket régebben vonzónak találtál párodban, azok már nem vonzanak, hanem inkább taszítanak téged.

Már az apróságok is zavarnak

Ha már az is zavar, hogy hangosan veszi a levegőt vagy vizes lábbal lép ki a kádból, esetleg nem tetszik a póló, amit visel, akkor nincs miért folytatni a kapcsolatot. Főleg, ha már alig várod, hogy párod elkövessen egy apró hibát, te pedig azonnal veszekedni kezdhess vele.

Minden más fontosabb, mint ő

A szerelmetek kezdetén te is biztosan sok mindent feladtál azért, hogy még több időt tölthess pároddal. Most azonban már inkább a párkapcsolatod van a háttérben, minden mással szemben. Szívesebben vagy a barátaiddal vagy foglalkozol a karriered építésével, mint kedveseddel. Soha, semmit nem csináltok közösen, sőt még az sem zavar, hogy nincs szükséged a kapcsolatodra a boldogságodhoz. Valamint nem félsz a gondolattól sem, hogy egyedül maradsz.

Nos, ha ezek bármelyike vagy akár mind szerepel a kapcsolatodban, akkor itt az ideje cselekedned, mert már nincs közös jövőtök.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!