Szenzációs hírek Wladimir Klitschko-ról!

- Hirdetés -


A korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok (IBF, WBO, IBO bajnok és WBA szuperbajnok) nem adja fel!

klitschko Szenzációs hírek Wladimir Klitschko-ról!

A korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok (IBF, WBO, IBO bajnok és WBA szuperbajnok) visszatérhet a ringbe. Wladimir Klitschko 2015-ben veszítette el címét, amikor pontozásban kikapott Tyson Furytól. A brit megszakította Wladimir 22 győzelemig tartó sorozatát. Most a népszerű ukrán szeretne visszavágót.

Profi pályafutása befejezése után a 47 éves egykori bokszoló továbbra is keményen edz, hogy jó formában maradjon. Wladimir Klitschko sok időt tölt az edzőteremben, és boksz gyakorlatokat is végez. Ő is a kriokamrás kezeléseket választja.

- Hirdetés -

Klitschko-nak továbbra is lenyűgöző alakja van, amit rajongói észrevettek. A kommentekben dicsérték az ukránt, amiért továbbra is keményen edz. A rajongók észrevették, hogy Klitschko-nak nem lesz gondja a ringben, ha úgy döntene, hogy visszatér a bokszba.

Nem zárták ki a gondolatot, hogy visszatér a ringbe és megküzd Tyson Furyval!

Wladimir Klitschko már nem fiatal srác, de még mindig remek formában van. És van elég tűz a szívében, hogy harcoljon. Egy dolog motiválja. Egy elbukott harc, ami még mindig fáj a szívében. – mondta Olekszandr Krasziuk.

Wladimir Klitschko a történelem egyik legjobb bokszolója. Utolsó meccse 2017 áprilisában volt, amikor kiütéssel kikapott Anthony Joshuától. Klitschko 69 küzdelmet vívott profi ringekben. Ebből 64-et nyert meg, ebből 53-at kiütéssel.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!