14 évesen lett anyuka. Két évvel a szülés után megmutatja, hogy milyen az élete

- Hirdetés -

14 évesen anyának lenni? Ijesztően hangzik, de sajnos sok esetben előfordul. Ennyire fiatalon teherbe esni hatalmas kihívás. A tizenévesek közül nagyon kevesen döntenek amellett, hogy felnevelik a gyermeket. A legtöbben egy ilyen helyzetben az abortuszt választják. Ez a lány, azonban úgy döntött, hogy nem veteti el a picit. Abban bízott, hogy képes lesz megbirkózni egy ilyen hatalmas próbatétellel, melyet az élet dobott a számára…

Hirtelen kellett felnőnie
Natalie Shay mindössze 14 éves volt, amikor teherbe esett. Lánya, Rylah már 2 éves elmúlt. A most 16 éves lány élete jelentősen eltér a vele egykorúakétól. Egy tinédzsernek a szórakozás, a barátokkal való időtöltés, shoppingolás és persze a tanulásról kellene szólnia a mindennapjainak. Natalienak azonban nagyon gyorsan fel kellett nőnie.

kep 2021 11 23 135430 14 évesen lett anyuka. Két évvel a szülés után megmutatja, hogy milyen az élete

Nem csak egy ilyen fiatal lánynak, hanem egyébként is minden anyukának megváltoznak a prioritások az életében, ha érkezőben van a pici.

- Hirdetés -

A lány instagram-fiókját megtekintve azt láthatjuk, hogy Natalie nagyszerű munkát végzett. A fiatal amerikai lány mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobban ötvözze az anya és az iskoláslány szerepét.

Ha ez nem lenne elég, akkor Natalie még részmunkaidőben a McDonald’s-ban dolgozik. Ez több, mint nehéz, de a lány képes megbirkózni. Hatalmas akarata és kitartása van.

Sajnos nemrégiben letörölte a közös fotókat a párjáról (aki a lánya apja) az instagramjáról. Sokan azt gyanítják, hogy egyedül maradt a lányával… bár ezt hivatalosan még nem erősítette meg.

- Hirdetés -

Azt is tudjuk, hogy a szülei kezdettől fogva helytelenítették ezt a kapcsolatot.

Mondjuk az instagramját elnézve az is feltűnik, hogy a lány szeret pózolni… Raádásul meglehetősen kirívó ruhákban.

Minden esetre mi sok boldogságot kívánunk nekik. Tényleg aranyos a pici.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!