19 híresség, akik a legönzetlenebbek egész Hollywood-ban

- Hirdetés -

Volt egy szívmelengető történet Kanadában. Egy kislány plüssmackóját ellopták Vancouver-ben. Nagyon kedves volt számára a játék, ugyanis ez egy beszélő mackó volt, ami elhunyt édesanyja utolsó szavait mondta vissza. A kislány kiírta Twitterre az esetet hátha valaki tud róla valamit. Hirtelen a kommentek között megjelent Ryan Reynolds és becsatlakozott a keresésbe.

Ryan Reynolds

Ryan 5000 dollárt ajánlott bárkinek, aki visszajuttatja a babát a kislányhoz. Pár nappal később két ismeretlen férfi jelent meg a kislányék háza előtt a kismackóval a kezükben. A mackó szemüvege elveszett, de édesanyja szavai még mindig hallhatóak voltak benne.

- Hirdetés -

Dwayne Johnson

„A rokonom elvitte a fiát egy pankrátor mérkőzésre, majd utána horgászni mentek a közeli folyónál. Születésnapja volt a kisfiúnak. Egyszer csak megjelent Dwayne Johnson azzal, hogy ő is jött horgászni. Az egész napot együtt töltötték. Ez volt a legjobbszületésnapi ajándék amit kaphatott.

Kim Kardashian

- Hirdetés -

Terhessége ellenére napokat töltött benn a kórházban, hogy együtt lehessen azokkal, akiket természeti katasztrófa ért. Továbbá rengeteg pénzt adományozott az áldozatoknak.

Lady Gaga

Egy szobalány mesélte, hogy a szállodába, ahol dolgozik egyszer Lady Gaga jelent meg. Teljesen hétköznapi ruhában. Rendkívül kedves és illemtudó volt, valamint nagyon szép borravalót is hagyott a dolgozóknak. Teljesen másképp képzelték el a dívát.

- Hirdetés -

Chris Pratt

A párom egyszer belefutott Chris Pratt-be egy repülőtéren. Mindenki a csomagját várta, ahogy ő is. Viszont, amíg mindenki a csomagját várta Chris szinte minden utassal csinált egy szelfit. Egyáltalán nem tűn olyannak, mint akit zavarna a dolog.

Miközben a Jurassic Parkot forgatták, a színész ellátogatott egy gyermekkórházba. Jurassic Park-os játékokat vitt nekik és egész nap a gyerekekkel játszadozott.

Adele

Adele egy nap beállított az egyik tűzoltóállomásra Londonban. Vitt egy doboz sütit és teát az ott dolgozó tűzoltóknak. Állítólag rendkívül kedves volt a személyzettel. Ez nem sokkal a Grenfell torony tűzeseténél volt, ahol 72 ember halt meg és rengetegen megsérültek.

Kristen Bell

A színésznő egy hangüzenetet küldött egy Anna nevű 6 éves kislánynak, akinek operálhatatlan agytumora van.

Nicki Minaj

Egyrészt visszafizette a diákhitelét pár Twitter követőjének, valamint több indiai falunak is adományozott pénzt, amiből kutakat áshattak és segíthette az ott élő embereket megtanulni olvasni.

Blake Shelton

A híres énekes egyszer kimentett 4 embert, akik a mocsárban ragadtak. Segítette őket kihúzni a mocsárból az autójával, majd utána közös csoportképet is csináltak.

Hugh Jackman

Dominik egy 9 éves ausztrál kisfiú, akit cisztás fibrózissal diagnosztizáltak. A fiú lehetőséget kapott egy show-ban, hogy telefonon beszéljen egy általa választott hírességgel. Mivel Hugh Jackman volt a kedvence, ezért őt választotta. A sztár viszont eljött a show-ba, hogy élőben találkozzanak. Ne csak telefonon beszélhessenek.

Ed Sheeran

Az énekes egyszer Kanadában turnézott. Beugrott egy plázába és látta, hogy egy lány ott zenél. Az ő számát játszotta. Ed odaállt a lány mellé és együtt énekelték tovább. Mindkettejük számára egy felemelő élmény volt.

Susan Sarandon

Lelkes ellenzője a halálbüntetésnek. Energiát és pénzt fektet abba, hogy az elítéltek rendes tárgyalást kaphassanak.

Ryan Gosling

Híres állatjogi aktivista. Több nagy állatfeldolgozó cégnek is nekiment, akik szerinte nem megfelelő módon tartják az állatokat.

David Beckham

Egy öreg úr rosszul lett az utcán és egy nő azonnal a segítségére sietett. Ezt Beckham is látta és azonnal hozott nekik forró teát és kávét, míg a mentősök odaértek. A sportoló sokat segített ezzel, ugyanis rendkívül hideg volt és a mentő sokat késett.

Emma Stone és Andrew Garfield

Egy kártyát visznek magukkal ha elmennek valahova. Erre a kártyára jótékonysági alapítványok elérhetősége van felírva. Ha a paparazzik fotózni akarnák őket, akkor mindig az arcuk elé tartják ezt a lapot.

Harrison Ford

Egy húsz éves nő rosszul lett hegymászás közben. A barátai azonnal megpróbáltak segítséget kérni. Nem sokkal később Harrison Ford jelent meg a helikopterével. Kiderült, hogy a körzetben van háza és gyakran repked a helikopterével a környéken gyakorlásképp.

Jake Gyllenhaal

Többször volt már rá példa, hogy érmét dobott a parkolóautomatába azoknak, akiknek hamarosan lejárt a parkolójegyük, hogy elkerülhessék a büntetést.

Jamie Foxx

Egy férfi autója lerobbant, majd kigyulladt Foxx háza előtt. A színész kirohant és kihúzta a férfit az égő autóból, megmentve ezzel az életét. „Nem vagyok hős, de tennem kellett valamit…”-mondta a színész.

Taylor Swift

Rengeteget jótékonykodik az énekesnő. Naphosszat lehetne sorolni, de egy pár példát leírunk nektek.

Meglátogatott egy 96 éves háborús veteránt, aki -állítása szerint- a legidősebb rajongója.

1.000.000 dollárt adományozott azoknak, akik házát erdőtűz vitte el, vagy a Louisiana-ban tomboló árvíz.
50.000 dollárt adományozott egy kórusnak, aminek az előadása inspirálta őt.
Facebook-on egy férfi írt egy bejegyzést arról, hogy a halálos beteg lánya utolsó kívánsága az lenne, hogy az énekesnővel beszélhessen. Taylor ezt megtudva azonnal felhívta a kislányt, aki rendkívül hálás volt ezért. Segítette őt az utolsó perceiben.
Meglátogatott egy 13 éves kisfiút, aki már 7 éves kora küzd a rákkal-

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!