A Down-szindrómás házasság. Megható szerelmi történet…

- Hirdetés -

Házasságuk 25. évfordulóját ünnepelte egy Down-szindrómás házaspár. A nagy korkülönbség és annak dacára, hogy senki nem akart nekik esélyt adni, összeházasodtak. Lehet, hogy ezen emberek kapcsolata kissé ellentmondásos, de bebizonyították, hogy a szerelem mindennél erősebb…

kep 2022 06 24 180849734 A Down-szindrómás házasság. Megható szerelmi történet...

Az első ilyen pár Nagy-Britannia történetében

A 49 éves Maryanne és a 62 éves Tommy volt az első Down-szindrómás pár az Egyesült királyságban. 1995-ben házasodtak össze. A korkülönbség nem zavarta őket, és ahogy mondani szokás…szerelem volt első látásra.

- Hirdetés -

Tommy 18 hónap után kérte meg párja kezét. Ez sok vitát generált, és a legtöbben azzal érveltek, hogy egy ilyen kapcsolat nem lehet tartós. Ennek ellenére 25 éve házasok.

Maryanne ezt mondta egy tévéinterjúban:

Az esküvőm volt életem legszebb napja. Megdöbbentem, amikor Tommy megkérte a kezem, de nem kellett kétszer meggondolnom, hogy igent mondjak-e. Tommy és én soha nem vitatkozunk. Nagyon szeretem a férjemet. Ő a legjobb barátom.

A pár 2014-ben, házasságuk 20. évfordulóján 150 ember előtt frissítette fel esküjét. És minden évben boldogan ünneplik évfordulójukat, és megmutatják szerelmüket a világnak.

- Hirdetés -
kep 2022 06 24 182612837 A Down-szindrómás házasság. Megható szerelmi történet...

Házasság Down-szindrómával

Kapcsolatuk sok vitát kavart, de ennek ellenére még mindig együtt vannak, és nagyon boldogok. Történetük megnyitotta az utat számos olyan kapcsolat előtt, amelyeket egészségügyi problémák vagy genetikai hibák miatt kudarcra ítéltek.

kep 2022 06 24 182933763 A Down-szindrómás házasság. Megható szerelmi történet...

A pár zeneszeretete is nyilvánvaló, mivel a lakás tele van Elvis örökségeivel. Van még poszter a király arcával és egy kakukkos óra, amely játssza a dalait! Amint látjuk, a szerelem hegyeket tud megmozgatni, és egy Down-szindrómás házasságnak nem kell kudarcnak lennie!❤

Sajnos a koronavírus erre a párra is lesújtott

Sajnos a koronavírus-járvány a kivételes házaspárt is érintette. Nagyon óvatosak voltak, és elkerülték a felesleges érintkezést. Még a házat se nagyon hagyták el, de Tommy elkapta a koronavírust. Kórházba kellett szállítani, és 2020. december 10-én mellkasi fertőzéssel.

- Hirdetés -

Sajnos az orvosok igyekezete ellenére sem sikerült megmenteni. Tommy élete utolsó hónapját három különböző kórházban töltötte – a South Hospital-ban, a Thurrock Community Hospital-ban és a Basildon Hospital-ban, ahol meghalt. Felesége, Maryanne nagyon elveszett férje halála után, de rokonai szeretete segített túlélni.

Az egyik interjúban azt mondta, hogy álmaiban még mindig látja a férjét. Mindig mindig mosolyog rá.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!