A németek bepánikoltak. Lehet, hogy kár volt kekeckedni az oroszokkal???

Megosztás

- Hirdetés -

Ha ez így megy tovább, Putyin végleg elzárhatja a gázcsapot, és akkor nagyon kegyetlen télnek nézünk elébe.

Az újságírók megkérdezték Robert Habeck német alkancellárt arról, hogy tart-e, hogy Oroszország tovább csökkenti, esetleg teljesen leállítja a Németországba irányuló gázszállítást.

kep 2022 06 24 151321539 A németek bepánikoltak. Lehet, hogy kár volt kekeckedni az oroszokkal???

„Hazudnom kellene, ha azt mondanám, nem félek ettől…Ki tudja, mi lesz a következő politikai intézkedés? Szóval nem mondhatnám, hogy nem aggódom”

kep 2022 06 24 151408984 A németek bepánikoltak. Lehet, hogy kár volt kekeckedni az oroszokkal???

Oroszország fegyverként használja Németország ellen az energiahordozók szállítását. Egyelőre 60 százalékkal csökkent a német tározókba érkező orosz gáz mennyisége a háború óta.

- Hirdetés -
kep 2022 06 24 152720183 A németek bepánikoltak. Lehet, hogy kár volt kekeckedni az oroszokkal???

Robert Habeck szerint

egyáltalán nem zárható ki, hogy a gázárak rövid időn belül megháromszorozódnak. Sőt ekkora mértékű drágulás simán benne van a pakliban…

„Ott tartunk, ahol Németország még sosem tartott…”

A német gáztározók kicsit több, mint félig vannak. A gazdasági minisztérium csütörtökön elrendelte a gázvészhelyzeti terv második fokozatának alkalmazását. Ebben a gázpiac szigorú monitorozása van, illetve egy megtakarítási terv.

ha nem lesz elég gáz, egyes nagyfogyasztó ipari ágazatokban egészen biztosan bezárások, elbocsátások jöhetnek, mivel a cégeknek le kell állítaniuk a termelést. Az ellátási láncok összeomlanak, az emberek elszegényednek, eladósodnak pusztán amiatt, hogy a fűtésszámláikat fizetni tudják.

-mondta Robert Habeck

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!