Ennyit keresnek a világhírű sztárok és a magyar hírességek

- Hirdetés -

A híresség a legtöbb esetben gazdagsággal is jár. Ha meglátjuk őket a TV-ben, akkor irigyelhetjük a tehetségét, kinézetét, öltözködését és nyilván a vagyonát is. Egyes celebek elképesztő mennyiségű bevételre tesznek szert évente. Természetesen ezek közül a legtöbben kiérdemelték a vagyonukat. Persze nem mindegyikük úszkál a pénzben, mint Dagobert bácsi. Vannak, akik rengeteget adakoznak belőle, míg egyesek különböző cégekbe fektetik. Ezek közül van, ami bejön és van, ami nem. Pár híresség, mint például Mc. Hammer, akinek a legendás „Can’t touch this” című számot köszönhetjük hatalmas csődben ment. Szinte teljesen kisemmizte saját magát az indokolatlan költekezéssel. De most legyen szó azokról, akik alapvetően az üzleti életben is sikeresek.

Kyle Jenner és Kanye West

Jelenleg ők a legjobban fizetett hírességek. Kylie amerikai modell, valóságshow-szereplő. Bevételei meghaladták a 179 milliárd Forintnyi összeget egy év alatt. Ehhez az összeghez persze kellett pár eladott üzletrész is, melyeket eladott a sztár. Eközben Kanye West is hozott a konyhára 51 milliárdot. Legtöbbjét a Yeezy cipőkből szerezte, de voltak mellette egyéb bevételi forrásai is.

- Hirdetés -

Billie Eilish

Hatalmas nevet szerzett magának a zeneiparban, aminek meg lett az anyagi vonzata is. Körülbelül 16 milliárd Forintnyi összeget keresett össze. Ezt mind a zeneipar különböző területein. Streaming szolgáltatások, zeneipari eladások továbbá szerződésben áll a Netflix-szel is. Elég sok helyről jön az a pénz.

Cristiano Ronaldo

- Hirdetés -

A világ egyik legjobb futballistája. Az első focista, aki elérte a 300 milliárd Forintnyi összeget a karrierje során. 2019-es adatok szerint 31 millió Eurót keresett abban az évben.

Neymar

Brazil sportember, aki a közösségi médiában is aktív szerepet játszik. Több millió követőjével a második legnépszerűbb közösségi médiás sportoló. Éves szinten körülbelül 29 milliárd Forintnyi összeget keres. Jelenleg egy 5 éves szerződésben van, amely után 106 milliárd üti a markát. Neymar leszerződött a Nike-val, film készült az életéről és még egyéb helyekről is ömlik a pénz.

- Hirdetés -

Gordon Ramsey

A világ egyik legismertebb szakácsa. Elképesztő főzőtudása és kiállása az egekig repítette. Van TV műsora, éttermei, michelin csillaga. Mi kellhet még? Ja és persze rengeteg pénze. Bevételei éves szinten 21 milliárd Forint körül mozognak.

Dwayne Johnson

Színész, focista, pankrátor, üzletember. Bevette Hollywood-ot, amennyire csak lehetett. Az egyik legjobban kereső színésszé vált az évi 26 milliárd Forintjával. Biztos számíthatunk rá még pár Halálos Iramban résznél.

Taylor Swift

Zenész, énekes. Éves bevétele 50 milliárd Forintnyi összeg. 2016-ban és 2019-ben vezette a legtöbbet kereső hírességek listáját.

A magyar sztárok bevételei kicsit ködösebbek.

Összehasonlítás képpen, Majka bevétele 2014-ben 47 millió Forint volt. Mivel ő az egyik legfelkapottabb hazai médiasztár, vélhetőleg ez az összeg csak több és több lett. Ma már bulinként 3,5 millió forintot kér, melyből kifizeti a 23 munkatársát is. Ha azt nézzük, hogy 2019-ben 27 nagykoncertet adott, az 94,5 millió Forintot jelent.

Sebestyén Balázs

Ő az egyik legjobban fizetett TV-s. Havi keresete 3 millió Forint is lehet, melyhez még a rádiós és egyéb bevételei is hozzájönnek. Cége a Phova Kft. tavaly 137 milliós nyereséggel zárt.

Kasza Tibor

„Zenész vagyok, tévés vagyok, rádiós vagyok, divatfotós, operatőr, sorolhatnám. Kreatív marketing szakemberként is el tudnék helyezkedni” – nyilatkozta 2019. áprilisában. Cége a GoldenEye Kft. több, mint 100 millió forint osztalékot fizetett a tulajdonosainak az előző év után.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!