Két kilónyi szilikont rakatott a testébe…Azóta élő Barbie-nak hívják

- Hirdetés -

Elő Barbie-nak hívják. Maga is így mutatkozik be, ráadásul teszi ezt a legnagyobb büszkeséggel. A 32 éves nő testében két kiló implantátum van és úgy érzi ez még kevés… Az ausztrál orvosok már nem hajlandók megműteni, így kénytelen volt Európában szerencsét próbálni.

kep 2022 06 14 142403372 Két kilónyi szilikont rakatott a testébe...Azóta élő Barbie-nak hívják

21 évesen esett át az első műtétjén

Jayne McConachy (más néven Tara Jayne) büszkén mutatkozik be, mint „élő Barbie-baba”. Az ausztrál 32 éves nő ápolóként dolgozik egy plasztikai sebészeten. Így már érthető, hogy miért lett a rabja a dolognak.

- Hirdetés -

Az ausztrál nő egyébként egy tévéműsor által lett híres. Egy olyan tévéműsorban szerepelt, amiben sikertelen plasztikai műtétek áldozatait mutatják be. Önként jelentkezett a rosszul elkészített mellimplátumai miatt. Megjelenése sokkolta a nézőket.

A nővér becslése szerint körülbelül két kg implantátum van a testében (az implantátumok, amelyekkel a mellkasát kitöltötte, 1050 köbcm, és van egy fenékimplantátuma, amely 410 ml szilikont tartalmaz), de hangsúlyozza, hogy ezzel nincs éve, bár az orvosok már megtagadják tőle a további beavatkozásokat.

A hölgy már 32 milliónyi forintot tapsolt el műtétekre. A következő műtét egy újabb mellműtét, amivel tovább növelné a méretét. Ez lenne egyébként a hatodik ilyen jellegű beavatkozása…

- Hirdetés -

Érdekesség, hogy a nő mindössze 43 kiló…

Úgy akarok kinézni, mint a retusált fotóimon. Csak arra tudok gondolni, hogy hatalmasabb legyen a keblem…

Így nézett ki a beavatkozások előtt…

- Hirdetés -
kep 2022 06 14 142635133 Két kilónyi szilikont rakatott a testébe...Azóta élő Barbie-nak hívják

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!