39 éves korára 44 gyereket szült egy nő – Akarata ellenére meddővé tették őt

- Hirdetés -
mariam nabatanzi 39 éves korára 44 gyereket szült egy nő - Akarata ellenére meddővé tették őt

A 39 éves ugandai, Mariam Nabatanzi már összesen 44 gyermeket hozott a világra. A kormány szerint azonban már bőven elég gyereket nevel, nincs szüksége még többre.

mariam nabatanzi and her family 1 39 éves korára 44 gyereket szült egy nő - Akarata ellenére meddővé tették őt

Mariamot tizenkét éves korában adták férjhez. A házasságkötés után kis idővel a nő ikreket szült. Később ez még öt alkalommal ismétlődött meg. Négyszer hármas ikreknek és ötször négyes ikreknek adott életet. A család így az átlagnál sokkal gyorsabban gyarapodott.

mariam nabatanzi 39 éves korára 44 gyereket szült egy nő - Akarata ellenére meddővé tették őt

Mariamot férje rendszeresen bántalmazta és terrorizálta őt, három évvel ezelőtt pedig elhagyta az asszonyt. Nabatanzi azóta egyedül neveli 38 életben maradt gyermekét. A család rendkívüli szegénységben él a kávéföld közepén. Ennek ellenére a gyerekek rendszeresen kapnak friss zöldséget és gyümölcsöt.

- Hirdetés -
mariam nabatanzi and twelve children 39 éves korára 44 gyereket szült egy nő - Akarata ellenére meddővé tették őt

Az orvosok állítása szerint Mariam hiperovulációval és extra méretű petefészekkel rendelkezik, ez pedig egy genetikailag öröklődő állapot. Mára azonban eltávolították a nő méhét, hogy ne szülhessen többet. Őt azonban még csak meg sem kérdezték a műtétről. Azt sem lehet tudni, hogy valaha kapott-e valamilyen segítséget a fogamzásgátlásban vagy a családtervezésben, de ennek nagyon csekély az esélye.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!