Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

- Hirdetés -

Egy fiatal nő szívmelengető történetet osztott meg a Twitteren. Lauren Cortez ugyanannál az orvosnál szült, akinél ő született huszonöt évvel ezelőtt, pontosan 1995. március 23-án. Lauren az Amerikai Egyesült Államokban a Texas államban található San Antonióban látta meg a napvilágot.

1 43 Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

Születése után huszonöt évvel, vagyis 2020. július 26-án Lauren életet adott gyermekének, ráadásul ugyanabban a kórházban, ahol ő maga is született, illetve ugyanannál az orvosnál, akinél édesanyja is szülte őt.

Dr. Bryan Cox harminchárom éve van a pályán és ez idő alatt több, mint ötezer babát segített a világra. Továbbá, nem ez az első az eset, hogy az anyuka és babája is nála született meg.

- Hirdetés -

„Mostanában minden, 33 évesnél fiatalabb páciensemtől megkérdezem, hogy ‘nálam születtél?’. Hétből egy rá is vágja, hogy igen” – meséli Cox.

EeCDL48XsAAXgjI Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

A fiatal nő elárulta, hogy egyáltalán nem csodálkozik ezen, ugyanis Dr. Cox valóban törődik betegeivel, pácienseivel. A doki is elmondta, nem véletlenül választotta ezt a pályát, hiszen szülés-nőgyógyászként sokkal több öröm éri, mint tragédia. A kismamákkal együtt éli meg a boldog pillanatokat, az pedig különösen hálás feladat, hogy segíthet nekik a szülés során.

Lauren azért volt még különlegesebb számára, mert már édesanyját is kedvelte, látta felnőni a kislányát és a 25 éves nő terhességét is végig kísérte.

- Hirdetés -
00 27 Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

Amint Lauren világra hozta kisfiát, a doki énekelni kezdte a Boldog Szülinapot! című dalt a kis Logannak, köszöntve ezzel őt a világban. Dr. Cox ugyanezt tette huszonöt évvel ezelőtt, amikor Lauren született. A fiatal nő édesanyja megfertőződött a koronavírussal, így nem lehetett lányával a kórházban, de a lelkére kötötte, hogy készítsen közös képet az orvossal, hasonlóképp, ahogy akkoriban vele tették.

„Nagyon különleges pillanat volt, mindannyian imádtuk. Alig várom, hogy egy nap majd Logannek is elmesélhessem ezt a történetet” – tette hozzá az újdonsült anyuka.

A meglepetések sora azonban, itt még nem ért véget. Kiderült, hogy a két család távolról ugyan, de rokonságban vannak. Dr. Cox felesége távoli unokatestvére Lauren kisfiának, a baba apai ágáról.

- Hirdetés -
Screenshot 20200730 005314 Chrome 1024x741 1 Az amerikai nő ugyanannál az orvosnál szült, akinél 25 évvel ezelőtt ő is született

Ez mindkét családnak újdonság volt, megdöbbenve eszméltek rá az izgalmas tényre. Az orvos felesége jó barátja Lauren apósának, a doki pedig a fiatal nővel és édesanyjával ápol jó baráti viszonyt. Szóval, eddig is közel érezték magukat egymáshoz, ez a hír pedig, még különlegesebbé tette kapcsolatukat és persze ezt a szívmelengető történetet is.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!