Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

- Hirdetés -
D20090527 124603 600x531 1 Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

Raimundo Arrudu 35 éve kénytelen volt az utcán élni. Soha, senki nem figyelt fel a férfira. 2011 tavaszán azonban minden megváltozott. Akkor találkozott ugyanis egy nővel, aki sokáig figyelte őt és úgy döntött, hogy megszólítja.

hgen1 1 Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

A fiatal nőnek feltűnt, hogy Raimundo mindig egy ceruzával és papírral a kezében ült. Utóbb kiderült, hogy a férfi verseket ír. Raimundo egész életében verseket, novellákat és regényeket gyártott, amitől az sem tántorította el, hogy az utcára került. A férfi hosszú évtizedeken át reménykedett abban, hogy valaki egy napon felfedezi és publikálja majd írásait, de mivel hajléktalan volt, ezért még csak szóba sem állt vele senki.

rau1 Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

A nőt, aki nem tudta tovább türtőztetni magát és odament a férfihoz, annyira lenyűgözte Raimundo tehetsége, hogy műveit nyilvánossá tette az egyik közösségi oldalon. Azt azonban egyikük sem gondolta, hova vezet segíteni akarása.

- Hirdetés -
2 1 1 Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

A férfi írásai olyan nagy mértékben nyűgözték le az olvasókat, hogy rövid időn belül 100 ezer követője lett. Emellett a közösségi oldalon ráismert valaki, aki már régóta kereste testvérét. Elveszettnek hitte Raimundot, de ahogy felismerte az interneten, azonnal fel is vette vele a kapcsolatot.

antes depois Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

35 év után a férfi feje felett ismét volt fedél, ugyanis testvére beköltöztette őt saját házába. A hajléktalan férfi rengeteg év után először rendesen tudott tisztálkodni, a haját is levágták, így végre a hétköznapi emberek külsejét ölthette magára.

vad1 Egy nő csókkal jutalmazott egy hajléktalan férfit, miután ő elárulta neki, ki is valójában

A történetből később kisfilmet is készítettek.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!