Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját – Te is így cselekedtél volna?

- Hirdetés -
eltunt kutya Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját - Te is így cselekedtél volna?

Egy washingtoni nő feladta állását és felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját. Sokan összefogtak azért, hogy Katie haza kerülhessen. A keresés két hónapig tartott, de szerencsére happy end lett a vége.

Carole King postai kézbesítőként dolgozott és a férjével éppen nyaralásukat töltötték Montanában, amikor Katie névre hallgató border collie kutyájuk eltűnt.

A kutya egy nemzeti park mellett veszett el. Katie nagyon ijedős kutya volt, ezért gazdája pontosan tudta, hogy nem lesz egyszerű dolog megtalálni őt.

- Hirdetés -
21lostdog 1 jumbo Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját - Te is így cselekedtél volna?

Carol minden idejét annak szentelte, hogy megtalálja kedvencét. Férjével mérföldeket tettek meg gyalog és autóval egyaránt, hogy rátaláljanak a kutyára. Emellett rengeteget telefonáltak, posztoltak közösségi oldalukon, valamint több száz plakátot ragasztottak ki, de mindhiába, Katie nem került elő.

Végül aztán 57 nappal az eltűnése után Katie-re egy fa tövében akadt rá néhány jó szándékú idegen. Carole azonnal odasietett és szorosan magához ölelte kedvencét.

Felmondott a munkahelyén, hogy megkeresse eltűnt kutyáját - Te is így cselekedtél volna?

A kutyát ezután állatorvoshoz vitték, aki csak annyit kérdezett: „Ő lenne a híres Katie?” Az állat hat kilót fogyott és nagyon dehidratált volt, de minden esélye megvolt arra, hogy újra teljesen egészséges legyen.

- Hirdetés -

Katie így örült, amikor végre újra hazaért.

Katie gazdája elmondta, hogy soha nem adta volna fel a reményt, hogy megtalálhatja kedvencét, valamint nagyon hálás a segítőkész embereknek azért, hogy újra együtt lehet imádott kutyájával.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!