„Kiválasztottam a tökéletes babanevet, de sokan mondták, hogy egy életre megbélyegzem vele a fiam!”

- Hirdetés -

Josie King akkor vált világhírűvé, amikor Jeremy Vine tévéműsorában arról mesélt, hogy miért választotta a Lucifer nevet a fiának. A fiatal nő ragaszkodott hozzá, hogy a fia ezt a szokatlan nevet kapja, szerette volna, hogy egyedi legyen.

Sokan le akarták beszélni Josiet a bizarr névválasztásról, de ő mégis kitartott a választása mellett.

Josie "Kiválasztottam a tökéletes babanevet, de sokan mondták, hogy egy életre megbélyegzem vele a fiam!"

Vannak nevek, amiket ugyan szeretek, de ezek közül sok nem talált a vezetéknévhez. Amikor a Lucifer név mellett döntöttem, tudtam, hogy sok embernek nem fog tetszeni, de hát nem is ők döntenek” – mondta az anyuka.

Josie azt is elmondta, hogy bár Lucifert gyakran használják az Ördög megnevezéseként a kereszténységben, ő maga nem vallásos, tehát számára nem ugyanaz a jelentéstartalma.

“Néhány családtagom azt mondta, hogy “nem hívhatod így”, de azt válaszoltam, hogy nem vagyok vallásos, így számomra nem azt jelenti, amit másoknak” – tette hozzá.

Josie2 "Kiválasztottam a tökéletes babanevet, de sokan mondták, hogy egy életre megbélyegzem vele a fiam!"

“Apám nagyon jól ismert, és tudta, hogy szeretek egyedi lenni, ezért azt mondta, hogy úgy tűnik, a gyerek olyan lesz, mint én. Tetszik ez a név, és nekem nem jut eszembe az ördög róla. Ha az ördögöt másként hívnák, akkor is tetszene ez a név. Az emberek gondolkodásmódjáról árulkodik, hogy ki hogy áll hozzá. Szerintem ez a név egyáltalán nem rosszabb, mintha Sarah-nak vagy Dom-nak hívnak egy gyereket” – érvelt a név mellett az anyuka.

“Nem nagyon volt ihletem a névhez” – sóhajtott. “Sok baba-névkönyvet végig lapoztam, szeretem a szokatlan neveket. Nem szeretem, ha átlagos nevet adnak egy gyereknek. Először azt hittem, lányom lesz, ezért lánynevet választottam, Narniának hívták volna. De aztán megtudtam, hogy fiú lesz”.

- Hirdetés -

Mióta Josie szerepelt Jeremy Vine műsorában még többen támadják a névválasztás miatt, de a nő egyáltalán nem bánta meg a döntését.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!