A lány kidobta kutyáját, mert ő a barátjához költözött és oda nem vihette magával… A bosszúra álmában sem gondolt volna!

- Hirdetés -

Sokszor csodálkozunk azon, hogy még mindig mennyi ember van, aki szörnyen bánik házi kedvencével. Sok olyan ember létezik, aki egyszerűen szemétként kezeli őket
Ebben a történetben pontosan erről van szó. Egy hölgy szó szerint kidobta kutyáját a szemétbe mert beköltözött a barátjához…

Szerencsére azonban ennek a történetnek jó vége lesz, legalább is a kutya számára. Ez történt pontosan.
A kutyus Fawna gazdájával Pennsylvaniában lakott, az Egyesült Államokban. Nem sokat foglalkozott a gazdi Fawnával ezért az állat nagyon lefogyott és a bőre is nagyon rossz állapotban volt.

Egyik nap a lány úgy döntött elég volt a kutyából. Texasba akart költözni, hogy a barátjával legyen ezért megfogta a kutyát, elvitte a szemétbe és szó szerint kidobta őt.
Fawna három napig a kukában élt – el sem tudjuk képzelni milyen lehet az, ha az a személy dobja ki a kutyát, akiben az állat megbízott.

- Hirdetés -

A harmadik napon Nathan Binnie a szemetes jött, hogy kiürítse a kukákat. A férfi nem hitt a szemének, mikor meglátta a sovány állatot. Azonnal elővette az ebédjét és odaadta az éhező állatnak.

A kutyát elvitte a Humane Society of Westmoreland County nevű állatmentő központba.
Fawnával Megan Fritz kezdett el foglalkozni, aki állatorvos. Megdöbbent, mikor meglátta milyen állapotban van a kutya.

- Hirdetés -

Mivel a kutyában volt egy chip is, hamar megtalálták a tulajdonost akik 600 dollárra (180 ezer forint) meg is büntettek. Egy biztos volt, a kutya már nem kerül vissza hozzá.
Szerencsére vannak még jó emberek akik mindent megtesznek a kutyákért. Megan annyira összebarátkozott a kutyussal, hogy végül is magához vette.

A kutya hamar megszokta új helyét és most már nem kell azon gondolkodnia mit fog enni. Nézd meg a lenti filmet amiből még többet tudhatsz meg a kutyus történetéről.
Egyetlen állat sem érdemli meg, hogy kidobják az utcára. Minden állat élete fontos, kérjük oszd meg ezt a cikket, ha ezzel egyetértesz.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!