Légitámadások Csernyihivban. Az oroszok iskolákat és lakóházakat bombáznak…

- Hirdetés -

Légitámadások Csernyihivban, egy észak-ukrajnai városban. Orosz repülőgépek két iskolát és több magánházat bombáztak. Rengeteg az áldozat. Csütörtök este az ukrán szolgálatok 33 halálos áldozatról és megannyi sebesültről számoltak be.

Újabb egy nap, ami harccal telt Ukrajnáért

Az ukrajnai háború tovább folytatódik. Alapvetően ezt a harcot katonáknak kellene megvívniuk egymás között, de valóság teljesen más. Az oroszok ukrán városokat támadnak, ágyúznak, bombáznak. Ezek közt van az ukrán főváros, Kijev is. Csütörtökön sikerült megszerezniük az ország déli részén található Kherson-t.

000 323t83f Légitámadások Csernyihivban. Az oroszok iskolákat és lakóházakat bombáznak...

Légitámadások Csernyihivban

Csütörtökön rakétatámadást is indítottak az észak-ukrajnai Csernyihiv ellen. A félelmetes az egészben az, hogy ebben a városban nem voltak katonai létesítmények. Ez azt jelzi, hogy az orosz csapatok támadása elsősorban a civilek ellen irányult.

FM7bF6ZWYAgyTY Légitámadások Csernyihivban. Az oroszok iskolákat és lakóházakat bombáznak...

Tegnap este az ukrán mentőszolgálat tájékoztatása szerint 33 ember holttestét emelték ki a romok alól. A sérültek száma körülbelül 18. Ezek a számok azonban még változhatnak, mert amikor a Hromadske TV sugározta ezeket az adatokat, a mentés még folyamatban volt. 

- Hirdetés -

A helyi hatóságok jelentése szerint rakéták találtak el egy lakótornyot Csernyihiv központjában. Az orosz légierő két iskolát is megtámadotta Stara Podusovka körzetben. A közelben kórházak, valamint óvodák és egyéb lakóépületek találhatók.

Fáj ezt látni… Nehéz felfogni, hogy ezek nem egy háborús film jelenetei, hanem valós események, ráadásul itt, mellettünk. Mindez a 21. században.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!