Majdnem az életével fizetett az italért. Az anyagok megbénították a szervezetét

- Hirdetés -

Testi bénulás egy ital elfogyasztása után. A 18 éves lány kórházba került, miután egy bulin elfogyasztott egy veszélyes italt. A lány családja egy félelmetes videót tett közzé a közösségi médiában, amely bemutatja, mi történt vele.

Italok a klubban. Mire kell figyelni? Egy 18 éves lány története


A felnőtté válás különleges pillanat minden ember életében. Így nem meglepő, hogy szinte minden tinédzser igyekszik egyedivé tenni a 18. születésnapját. Ugyanez volt a helyzet a brit születésű Millie Taplinnel is. A Southend lány és barátai elmentek Essex egyik szórakozóhelyére, hogy pazar módon megünnepeljék legfontosabb születésnapját.


Sajnos a mulatság hangulatát váratlanul elrontotta egy idegen által neki rendelt mérgezett ital megivása. A lány hanyagul beleegyezett, hogy egy idegen vegyen neki limonádés vodkát. A szülinapos csak néhány kortyot ivott, mert – mint később kijelentette – túl erős volt számára az ital.

Egy ponton a tinédzser észrevette, hogy valami zavaró történik vele. Egy újságíróknak adott interjúban Millie megemlítette, hogy csupán néhány korty kellett ahhoz, hogy megváltozzon tudatállapota.

- Hirdetés -
236452536 2999868430260692 534073024793640538 n Majdnem az életével fizetett az italért. Az anyagok megbénították a szervezetét

Szó szerint ittam néhány kortyot. Nem túl sokat, mert nagyon erős ital volt, és ezt nem szeretem. Elmentem a barátaimmal a dohányzóba, és 10 perc múlva visszatértem. Aztán hőhullámot éreztem.

Testi bénulás egy ital elfogyasztása után


A 18 éves lány érezte, hogy a teste fokozatosan nem engedelmeskedik neki. Elhagyta a helyet, hogy friss levegőt szívjon, és rájött, hogy látási problémái vannak.

Tudtam, hogy valami nincs rendben. Dadogtam és motyogtam az orrom alatt. A barátaim felhívták a nővéremet, aki bevitt a kórházba.

- Hirdetés -

A 18 éves lány az intenzív osztályra került, ahol több órát töltött. Édesanyja rémálmában nézte, mi történt a babájával. A Facebookon közzétett egy videót, amely bemutatja, mi történt Millie-vel. A lány bénulást szenvedett, amitől az arca rémisztően eltorzult, és a karja meggörbült.

Az orvosok azt gyanítják, hogy az italban két veszélyes anyag volt . Az egyik a lány kábulását, a másik pedig lebénult. Millie édesanyja reméli, hogy a videó közzététele más tinédzsereket is megóv egy hasonló helyzettől. A felvétel leírásában kifejti:

Ez megragadt. Vigyázz, amikor kimész. A lányomnak szerencséje volt, hogy jó barátokkal volt, akik megfelelően reagáltak. Oszd meg ezt a bejegyzést, hogy oktass másokat.

Figyelmeztetés másoknak

- Hirdetés -


Claire Millie, az áldozat édesanyja emlékszik arra a pillanatra, amikor meglátta a lányát. Megdöbbentette, hogy néz ki.

Még ha ez a film csak egy embert akar megmenteni, egy próbát megér. Semmi sem készíthet fel arra, hogy ilyesmit láss. Egyszerűen borzasztóan ijesztő. Megszállottnak tűnt. meg voltam döbbenve. Ránéztem és arra gondoltam: mi a fenét adtak neki?! Soha életemben nem láttam ehhez foghatót. Teljesen lefagyott, ujjai görbültek, mint a karmok.

116874426 2704903363090535 2264383737896708661 n Majdnem az életével fizetett az italért. Az anyagok megbénították a szervezetét

Az esetet jelentették a rendőrségnek és a szórakozóhely tulajdonosainak.

Soha ne igyon idegenek által vásárolt italokat.

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!