„Mindig is a mamám maradsz és szeretni foglak örökké!” – Szívszorító levelet hagyott az elhunyt kisfiú édesanyjának

- Hirdetés -

Egy ember halála mindig elszomorító dolog, különösen akkor, ha egy kisgyerekről van szó. Bármi okozza is a kicsi halálát, ez egy tragikus szerencsétlenség. Futótűzként terjed az interneten egy kisfiú levele, amit édesanyjának hagyott. A gyermek sokat szenvedett a rák miatt és sajnos az orvosok sem tudták megmenteni az életét. Édesanyja mesélte el történetét a világhálón. Kisfia szívszorító sorai minden olvasó könnyeit előcsalogatják.

Az asszony a kórházi váróteremben ült és várta, hogy a sebész kilépjen a műtőből az operációt követően. Az anyát átjárta a kétely, a nyugtalanság és a félelem. Aztán egyszer csak megjelent doki.

„Hogy van a kisfiam? Sikerült a műtét? Láthatom őt?” – kérdezte kétségbeesve.

- Hirdetés -

„Nagyon, nagyon sajnálom. Megtettünk mindent, amit tudtunk, de a kisfia nem élte túl az operációt” – közölte könnyeivel küszködve az orvos.

A nő zokogásban tört ki, összeomlott és azt kérdezte:

„Miért halnak meg kisgyerekek rákban? A Jóisten nem törődik velük, nem törődik akkor a kisfiammal, mikor szüksége lenne a segítségére?”

- Hirdetés -

Az orvos nem válaszolt a kérdésekre, hiszen ezekre nem is lehet választ adni. Megkérdezte a gyászoló anyától, hogy szeretne-e elbúcsúzni a kisfiától. A nővér bekíséri őt a műtőbe, ha a búcsú mellett dönt.

Az édesanya levágta gyermeke hajának egy tincsét, majd zsebre tette azt. Aztán az asszisztenshez fordult és azt mondta:

„Az ő ötlete volt, hogy ha meghal, vegyék ki a szerveit, és ajánlják fel más beteg gyerekeknek. Ezzel az elején nem értettem egyet, de azt mondta: Anya, ha meghalok, már semmi hasznosat nem fogok tudni tenni, de ha a szerveim segíthetnek másokon, lehet, hogy egy másik beteg kisfiú esélyt kap, hogy édesanyjával több időt tölthessen még ezen a földön. A fiam úgy gondolkozott, mint egy felnőtt és szeretett volna másokon segíteni, ha neki már nincs esélye az életre.”

- Hirdetés -

Ezt követően az anya elhagyta a kórházat, ahol az elmúlt hat hónapot töltötte, hiszen kisfiát ott kezelték, ő pedig a végsőkig vele volt. Miután hazaért bement a kicsi szobájába, összepakolt és megigazította halott kisfia ágyát. A nő az éjszaka közepén felriadt és egy levelet talált az éjjeli szekrényen. A papíron kisfia sorai szerepeltek, amiket édesanyjának hagyott.

„Drága édesanyám!

Tudom, hogy nagyon hiányzom, de ne gondold azt, hogy megfeledkezem rólad, hogy többé nem mondhatod azt nekem, hogy szeretsz, mert nem vagyok a közeledben. Én mindig is szeretni foglak, napról napra jobban. Egyszer majd újból találkozni fogunk. Addig is, ha örökbe szeretnétek fogadni egy kisfiút, tegyétek meg, én nem fogok haragudni érte. Megkaphatja a játékaimat, a szobámat, az ágyamat. Ne légy szomorú, ha rám gondolsz. Itt minden csodálatos. Képzeld, a nagymama és a nagypapa tárt karokkal fogadott engem, angyalok röpködnek mindenhol, fantasztikusan nagy a béke itt.

És ezt hallgasd! Jézus nem úgy néz ki, mint a rajzokon, a festményeken. Mikor megláttam, egyből tudtam, hogy ő az. Elvitt, és bemutatott Istennek is. Ott voltam a lábai előtt, beszéltem vele, megígérte, hogy sok szép ajándékot kapok karácsonyra. Ekkor azt mondtam, hogy had írhassak neked egy búcsúlevelet, annak ellenére, hogy tudtam, ezt már nem szabad. Ekkor Isten egy tollat és egy ívlapot nyújtott át, és hagyta, hogy megírjam a levelet.

Azt hiszem Gábriel arkangyal fogja elvinni a levelet. Isten azt is mondta, hogy írjam meg neked, mikor azt kérdezted az orvostól, hogy hol volt ő, mikor szükségünk lett volna a segítségére. Ő akkor már itt volt velem, ugyanúgy, mikor az ő fiát feszítették keresztre.

Ezt a levelet, amit neked írtam, más nem láthatja csak te. Ha valaki rápillant, egy üres ívlapot lát majd. Most vissza kell adnom a tollat Istennek. Minden tökéletes, nem érezek fájdalmat, a rák teljesen eltűnt. Boldog vagyok, mert nem fáj semmim. A Jóisten nem tudta tovább nézni, amint szenvedek a műtőasztalon. Ezért angyalt küldött értem, aki elhozott ide. Elhiszed?

Aláírva: Az Atya, Jézus és Én, a fiad!”

Hihetetlen, hogy apró gyermek ilyen önzetlen, még saját halálában is, sőt, elképesztő, hogy a síron túlról is biztatja, támogatja édesanyját. Sorai könnyekig hatottak mindenkit, aki csak olvasta levelét. Nyugodj békében kis legény!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!