Összefogott egy falu, hogy felneveljenek 14 árván maradt kiskutyát

- Hirdetés -

A Tedburn St. Mary nevezetű angol falu lakosai különleges módon fogtak össze. Egy család springer spánielje 14 kölyköt hozott a világra, az anyakutya azonban az ellés után elpusztult. Az árván maradt kiskutyákat egy háromgyermekes család tagjai kezdték el gondozni, akik kutyájuk elvesztése után nehezen boldogultak a kicsikkel.

Szerencsére a dolgok egy kis idő után nagy fordulatot vettek. Az édesanya képet készített a kölykök etetéséről, amelyet feltöltött az internetre. A fotón férje és gyermekei cumisüvegből etetik az apró teremtéseket.

A barátok és ismerősök együttműködésének köszönhetően sokan besegítettek a családnak a kölykök gondozásában. Azonban nemcsak ebben érkezett segítség. Akadt olyan ember is, aki azt ajánlotta fel a családnak, hogy külön elkészíti számukra az ebédet, így csak a népes kutyacsaláddal kell foglalkozniuk.

- Hirdetés -

Voltak olyanok is, akik a házimunkában segédkeztek. Elmosogattak, felsepertek, kiporszívóztak, felmostak. A család boldog volt, hogy ennyi segítőkész és önzetlen ember él a közvetlen környezetükben.

A kiskutyák szeptember elején jöttek a világra, de hárman sajnos születésük után nem sokkal el is pusztultak. Tizenegy kutyus azonban teljesen egészséges. Végül a családnak tíz kölyöknek sikerült szerető gazdit találni, egyet pedig megtartottak az anyakutya emlékére.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!