Putyin rákkal küzd? Egy orosz honlap szerint már két műtéten is átesett

- Hirdetés -

Egyre több találgatás kering a neten Putyin egészségi állapotáról. Néhányan szinte meg vannak győződve arról, hogy számára itt a vég. A Kreml-ellenes média szerint nagyon rossz állapotban van az orosz vezető és gyakran jár onkológushoz.

Vlagyimir Putyin súlyos beteg?

Putyin nagyon félti a magánéletét. Különösen most, hogy az egész világ őt figyeli. Pont most, amikor erős, állhatatos és magabiztos ember benyomását kellene kelteni, az élet egyedi forgatókönyvet ír… Egyre több jel utal arra, hogy az orosz vezető egészségi állapota komoly próbatételnek van kitéve.

Egyes elméletek szerint paranoiás, másik szerint az orosz vezető anabolikus szteroidokat szed, amit bizonyít a feldagadt arca is. Nyirokpangás, homlokcsont osteomyelitis, szembetegség vagy pajzsmirigy probléma állhat egy ilyen tünet hátterében. Egyik sem zárható ki. Vannak, akik szerint Putyin Parkinson-kórral küzd. A legújabb elmélet szerint rákos.

Vlagyimir Putyin rákos

Egy orosz portál szerint Putyint gyakran látogatják onkológusok, akik a rák kezelésére szakosodott orvosok. Szocsi tartózkodása alatt 35 alkalommal látogatta meg a szakember.

„Az orosz vezető állandó társa a moszkvai Központi Oktatókorház orvosa, Jevgenyij Szelivanov”

- Hirdetés -

-állítja az orosz portál

Persze lehet, hogy a két ember pusztán jó barátságot ápol egymással, továbbá az elnök sajtótitkára Dmitrij Peszkov cáfolt minden ilyen információt, de sosem lehet tudni…

Az egészségi állapotra vonatkozó elméletek egyike szerint Putyin pajzsmirigy-rákkal küzd. Az orosz portálok szerint az orosz vezető már két műtéten esett át a gerince területén. Akkor történt, amikor hirtelen, hosszú időre eltűnt a nyilvánosság elől.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!