Szívmelengető videó egy kutya öröméről, amikor végre örökbe fogadják őt

- Hirdetés -

Rengeteg állatot találunk a menhelyeken, akik csak arra várnak, hogy szerető gazdira találjanak. Sokat olvashatunk a felelős állattartásról, valamint arról, hogy inkább fogadjunk örökbe állatot, minthogy vásárolnánk.

Manapság egy törzskönyves kutya minimum százezer forintba kerül Magyarországon. Az örökbefogadás nemcsak a pénztárcádat kíméli meg, hanem egy felelős társadalmi döntés is, amivel sokat segíthetsz az állatvédőknek, ami pedig a legfontosabb, hogy megmentesz egy ártatlan életet, akinek nagyon boldog sorsa lesz végül. Sajnos vannak olyan állatok, akik egész életüket egy menhelyen kénytelenek leélni, mert senki nem választja ki őket, hogy szerető otthont biztosítson neki.

A következő videó hűen tükrözi egy kétségbeesett kutya örömét, amikor rájön, hogy végre kiszabadulhat a menhely rácsai közül.

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Gepostet von Saving Carson Shelter Dogs am Donnerstag, 10. Dezember 2015
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!