Szoptatás közben, az anya karjaiban halt meg kisbabája – Ma már ő az, aki segít másoknak a gyász feldolgozásában

- Hirdetés -
anya kisfia elvesztese Szoptatás közben, az anya karjaiban halt meg kisbabája - Ma már ő az, aki segít másoknak a gyász feldolgozásában

Egy harmincéves brit nő babája bölcsőhalált halt, ő pedig képtelen volt túltenni magát a történteken. Ma azonban már ő van segítségére azoknak, akik szintén elvesztették gyermeküket.

Laurie Jade Woodruff 2015. januárjában adott életet kisfiának, Arthurnak. Ő volt Laurie első gyermeke. A kisfiú gyönyörű volt és egészséges.

„Mindig is küzdöttem az érzelmeimmel, de amikor megkaptam ezt a gyönyörű kisembert, akiről gondoskodnom kellett, értelmet adott az életemnek. Pont erre volt szükségem. Imádtam, hogy az anyukája lehetek. Amikor először láttam a mosolyát, az hatalmas boldogsággal töltött el, nem is hittem el. Legtöbbször csak néztem őt, és csodáltam, milyen szép” – mesélte Laurie.

- Hirdetés -

Az anya azonban nem tölthetett túl sok időt kisfiával. Alig több, mint másfél hónappal a kicsi születése után hatalmas tragédia történt. Laurie éppen Arthurt szoptatta, amikor kisfiával a karjában elaludt. Sok gondja volt a szoptatással, de tudta, hogy kisfiát csak ezzel tudja megnyugtatni. Arthur még az ágyában sem maradt meg egyedül, mindig édesanyja karjában érezte csak jól magát.

Miután az édesanya felébredt rettenetes pillanatokat élt át. Szembesülnie kellett azzal, hogy kisfia már nem él, ugyanis szemei csukva voltak, teste hideg volt, az orrából pedig folyt a vér.

„Ez olyasmi, amit egy édesanyának sem lenne szabad átélnie. Úgy éreztem, mintha egy kegyetlen rémálomban lennék” – mondta az anya.

- Hirdetés -

Élete legborzasztóbb élménye volt, amikor a kórházba vitté őket a mentővel, ahol azonnal halottnak nyilvánították gyermekét. Az Arthur halála utáni napok rettenetesek és szomorúak voltak Laurie számára, aki egészen a temetésig mindennap meglátogatta és megölelgette kisfiát a halottas házban.

„Tudtam, hogy már elment, de még szükségem volt arra, hogy a közelében legyek.”

A brit édesanya azt is bevallotta, hogy másfél évig nagyon nehezen dolgozta fel az eseményeket, nem volt képes elengedni Arthurt. Saját magát hibáztatta kisfia haláláért, pedig nem tehetett róla. Az egy évesnél fiatalabb gyermekeknél sajnos minden előjel nélkül előfordul a bölcsőhalál még akkor is, ha a baba teljesen egészséges.

- Hirdetés -

A harminc éves nő kisfia elvesztéséből megtanulta azt is, hogy ennél rosszabb nem történhet vele az életben.

2017-ben hozta világra második gyermekét. Ő is kisfiú lett, de soha nem aludt el mellette, amikor cumisüvegből etette. Nem is tudott volna, hisz nem tudta elfelejteni, ami Arthurral történt. Nem akarta Henryt is elveszíteni és szerencsére nem is így történt, a kisfiú ma már két éves.

0 Laurie Jade Woodruff Szoptatás közben, az anya karjaiban halt meg kisbabája - Ma már ő az, aki segít másoknak a gyász feldolgozásában

Laurie-nak még a mai napig is nagyon hiányzik elsőszülött fia, Arthur, nincs olyan nap, hogy ne gondolna elhunyt gyermekére.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!