Aktuális üzemanyagárak – Változások (2019. szeptember 13.)

- Hirdetés -

Augusztus vége óta emelkedő tendenciát mutat az üzemanyagok ára, főleg a gázolajé. Az üzemanyag árak emelkedésének oka a gyengülő forint, amellyel szemben az euró már túllépte a 300 forintot.

2019. szeptember 13, péntektől tovább emelkedik a gázolaj ára. Ezúttal hat forinttal emeli a MOL a gázolaj árát, míg a benzin ára ezúttal nem változik. Így a gázolaj átlagára literenként 408 forintra nő, a benziné továbbra is 379 forintos átlagáron érhető el. A héten egyszer már emelték a gázolaj árát, szerdán már két forinttal kellett többet fizetni literenként az autósoknak.

Továbbá a motorikus gázolaj 302,84 forint, extra téli gázolaj biomentes 312,94 forint, XXL Diesel biomentes 307,84 forint, TÜ 5/20 tüzelőolaj biomentes 302,84 forint, gázturbina üzemanyag biomentes 302,84 forint/liter áron tankolhatunk.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!