16 gyerekük van és még többet akarnak. Milyen jövő vár így a kicsikre?!

- Hirdetés -

16 gyermekük van, de nem tartják kizártnak, hogy tovább bővítik a családot. Az egész házasságuk a gyereknevelésről szól.

kep 2022 08 28 120905477 16 gyerekük van és még többet akarnak. Milyen jövő vár így a kicsikre?!

Bizonytalan jövő

A Bonellékhez hasonló nagyszámú családot nézve az a benyomásunk támad, hogy a 21. században nem mindenki tud a fogamzásgátlás létezéséről. Érdekes módon a lakosság kis százaléka egyáltalán nem szándékozik ilyen dolgokhoz folyamodni, és ha jönnie kell a babának, akkor jön. Ezeket az embereket nem érdekli, hogy utódaik milyen körülmények között nevelkednek, és milyen lesz a jövőjük. 

Alapvetően a szülők próbálnak megadni mindent a gyermekeiknek. Ha jól mennek a dolgok, akkor lakást vagy autót is vesznek nekik, de ez egy ilyen nagyszabású családnál esélytelen. Helyett a családnak a túlélésre kell koncentrálnia, amit természetesen az állam, azaz a dolgozó állampolgárok adója segít.

- Hirdetés -
kep 2022 08 28 120914736 16 gyerekük van és még többet akarnak. Milyen jövő vár így a kicsikre?!

Jeni Bowell láthatóan nem törődik utódai jövőjével. A tizenhat gyermekes édesanya kijelenti, hogy addig fog szülni, amíg a szervezete engedi. Annak ellenére, hogy már nagymama, semmi rosszat nem lát abban, hogy több babája legyen. A 18 tagú ausztrál család nagyon aktív a közösségi médiában. A Facebookon, a YouTube-on és az Instagramon is aktívak.

Jeni Bonell kivételesen vallásos ember, és úgy gondolja, hogy egy ilyen nagy család igazi áldás.

„Annyi gyerekkel vagyok megáldva…”

Óriási a korkülönbség a testvérek között. A gyerekek legidősebb tagja 31 éves, a legfiatalabb pedig mindössze 6 éves. Vagyis elméletileg a nagyobb gyerekek szüleik lehetnének a fiatalabbaknak.

16 gyermekük van

A nagycsaládos élet sok nehézséggel jár. A ruháztatás, és az élelmiszerhiány jelentik a fő kihívásokat. Az 51 éves Jeni és férje azonban optimisták. Fittyet hánynak a problémákra és azt mondják, nem bánnák, ha több gyermekük születne. Az ausztrál Queensland államban élő házaspárnak eddig kilenc fia és hét lánya született. Már nagyszülők lettek, és hat unokájuk van.

- Hirdetés -

Az egyik interneten közzétett vlogban az 51 éves Jeni bevallotta, hogy hetente körülbelül 150.000 forintnyi összeget költ a családja ételére. A család nem engedheti meg magának a luxust. Reggelijük általában rántottából, pirítósból, babból és szalonnából áll. A nő nevet azon, hogy a bolti eladók sokszor azt hiszik, hogy egy motelt vezet és oda visz élelmiszert. A nagyobb gyerekek egy része már kiköltözött a házból, így szabadult fel egy kis hely a kisebbek számára.

Több gyerek lesz?

Ray bonell, a családfő elismeri, hogy nem zárkózik el a további gyermekektől.

„Szeretnék több gyereket….”

kep 2022 08 28 120826518 16 gyerekük van és még többet akarnak. Milyen jövő vár így a kicsikre?!

„Nagyon elégedettek vagyunk azzal, amink van, nyitottak vagyunk többre is. Lehetséges, hogy az élet megakadályozza ezt, de mindig van remény. Ha megtörténik, meg fog történni. Ha nem, akkor nem, akkor is boldogok vagyunk. Amíg lehet, lesz gyerekünk.”

- Hirdetés -
kep 2022 08 28 120815508 16 gyerekük van és még többet akarnak. Milyen jövő vár így a kicsikre?!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!