Világunk.hu
2023 szeptember 30 szombat
Világunk.hu
KezdőlapEgészség17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

-

A fiatal győztes a poklok poklát élte meg…

kep 2023 08 14 175302549

Jane Park 2013-ban egy igazi vagyon tulajdonosa lett. A 17 éves edinburgh-i lány nyert a lottón, amely legbensőbb álmai beteljesülésének és egy csendes, pazar élet kapujának tűnt. Sajnos a vele később történtek miatt a mai napig bánja, hogy részt vett a sorsoláson.

kep 2023 08 14 175318745

Egymillió fontot nyert. Ez örökre megváltoztatta az életét

Jane Park lett Nagy-Britannia egyik legfiatalabb milliomosa, miután megnyerte a lottót. A 17 éves lány ekkor nem titkolta hatalmas örömét. Sajnos nagyon gyorsan 180 fokot változtak az érzései. Magyar forintra átszámolva 450 milliót nyert.

kep 2023 08 14 175351976

Emlékszem a nagymamám szavaira, aki azt mondta, hogy ennyi pénzt nyerni olyan, mintha egy éles fegyvert adnánk egy gyerek kezébe – vallotta be Park az egyik interjúban.

A nő nagymamájának szavai néhány évvel a győzelem után tükröződtek Jane valóságában, aki nem titkolja, hogy jelenlegi élete unalmas és boldogtalan.

kep 2023 08 14 175335939

Hiába vásárolt három kastélyt és luxuscikkeket, a fiatal nőnek még mindig hiányzott, amit pénzért nem lehet megvenni. Az igaz szerelem. A helyzet oda vezetett, hogy Jane drasztikus döntést hozott, és… évi 60 000 fontot (26 millió forintot) ajánlott fel egy férfinak a társaságáért. A kétségbeesés nem segített rajta, és Parknak nem sikerült megtalálnia, amit keresett. Ráadásul ezzel még nincs vége a problémáknak. A győzelem miatt Park nagyon traumatikus pillanatokat élt át.

Posztoperatív problémák, zaklatók és halálos fenyegetések. Így néztek ki a mindennapjai

Nehéz nem észrevenni, hogy a milliomos külseje sokat változott. Mindezt a plasztikai műtétek miatt. A róluk szóló döntés azért született, mert a Jane-nek problémái vannak az önképével – a kezelésektől várta, hogy végre megszeresse magát. Jane nem számított arra, hogy az egyik műtét majdnem az életébe fog kerülni. A törökországi fenékplasztikai műtét nem úgy sikerült, ahogy tervezték.

„Amikor hazaértem, kiderült, hogy szepszisem van. Egy hónapot töltöttem a kórházban, és majdnem meghaltam” – mondta Park.

Jelenleg Jane az OnlyFans webhelyen keresztül keres pénzt, ahol pénzért cserébe osztja meg intim fotóit. A pénzzel azóta sincs problémája, de sem lelkileg, sem egészségügyileg nincs a helyzet magaslatán.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via