17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

- Hirdetés -

A fiatal győztes a poklok poklát élte meg…

kep 2023 08 14 175302549 17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

Jane Park 2013-ban egy igazi vagyon tulajdonosa lett. A 17 éves edinburgh-i lány nyert a lottón, amely legbensőbb álmai beteljesülésének és egy csendes, pazar élet kapujának tűnt. Sajnos a vele később történtek miatt a mai napig bánja, hogy részt vett a sorsoláson.

kep 2023 08 14 175318745 17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

Egymillió fontot nyert. Ez örökre megváltoztatta az életét

Jane Park lett Nagy-Britannia egyik legfiatalabb milliomosa, miután megnyerte a lottót. A 17 éves lány ekkor nem titkolta hatalmas örömét. Sajnos nagyon gyorsan 180 fokot változtak az érzései. Magyar forintra átszámolva 450 milliót nyert.

- Hirdetés -
kep 2023 08 14 175351976 17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

Emlékszem a nagymamám szavaira, aki azt mondta, hogy ennyi pénzt nyerni olyan, mintha egy éles fegyvert adnánk egy gyerek kezébe – vallotta be Park az egyik interjúban.

A nő nagymamájának szavai néhány évvel a győzelem után tükröződtek Jane valóságában, aki nem titkolja, hogy jelenlegi élete unalmas és boldogtalan.

kep 2023 08 14 175335939 17 évesen megnyerte a lottót. Az élete kész horrorrá vált!

Hiába vásárolt három kastélyt és luxuscikkeket, a fiatal nőnek még mindig hiányzott, amit pénzért nem lehet megvenni. Az igaz szerelem. A helyzet oda vezetett, hogy Jane drasztikus döntést hozott, és… évi 60 000 fontot (26 millió forintot) ajánlott fel egy férfinak a társaságáért. A kétségbeesés nem segített rajta, és Parknak nem sikerült megtalálnia, amit keresett. Ráadásul ezzel még nincs vége a problémáknak. A győzelem miatt Park nagyon traumatikus pillanatokat élt át.

- Hirdetés -

Posztoperatív problémák, zaklatók és halálos fenyegetések. Így néztek ki a mindennapjai

Nehéz nem észrevenni, hogy a milliomos külseje sokat változott. Mindezt a plasztikai műtétek miatt. A róluk szóló döntés azért született, mert a Jane-nek problémái vannak az önképével – a kezelésektől várta, hogy végre megszeresse magát. Jane nem számított arra, hogy az egyik műtét majdnem az életébe fog kerülni. A törökországi fenékplasztikai műtét nem úgy sikerült, ahogy tervezték.

„Amikor hazaértem, kiderült, hogy szepszisem van. Egy hónapot töltöttem a kórházban, és majdnem meghaltam” – mondta Park.

Jelenleg Jane az OnlyFans webhelyen keresztül keres pénzt, ahol pénzért cserébe osztja meg intim fotóit. A pénzzel azóta sincs problémája, de sem lelkileg, sem egészségügyileg nincs a helyzet magaslatán.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!