20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a „túloldalon”…

- Hirdetés -

Ez a 17 éves fiú 20 percig halott volt. Megállt a szíve egy iskolai edzés után. Míg a mentők az életéért küzdöttek, rendkívüli útja volt. A Youtubeon elérhető riportban elmeséli, mit látott a túloldalon.

kep 2022 06 27 081126635 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a "túloldalon"...

20 percig halott volt

Az biztos, hogy egy nap mindannyian meghalunk. Arról azonban eltérnek a vélemények, hogy mi vár ránk a halál után. A klinikai halál túlélői azt állítják, hogy tudják a választ.

2015. május 5-e volt. Zack Clements, egy 17 éves fiú Brownwoodból (Texas) abban az időben épp tesiórán volt az iskolájában. Hirtelen összeesett és elájult. A mentők lázas harcba kezdtek az életéért.

- Hirdetés -
kep 2022 06 27 080746298 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a "túloldalon"...

Zack szíve megállt. A pulzusát 20 percig nem lehetett kitapintani. Orvosi szempontból ez azt jelentette, hogy Zack meghalt. Hirtelen azonban csoda történt.

Mi vár ránk a halál után?

20 perc elteltével, amikor az orvosok közölni akarták a fiú szüleivel a tragikus hírt, a 17 éves fiú pulzusa ismét érezhető lett. Néhány nappal később a fiú a kórházban ébredt fel. Egészségesen.

kep 2022 06 27 080914894 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a "túloldalon"...

Zack történetét a „Robert Skassa – Jézus vezet engem” csatorna alkotója mesélte el. Neki köszönhetjük, hogy megtudtuk, mit látott a fiú „a túloldalon”, miután leállt a szíve.

- Hirdetés -
kep 2022 06 27 081207893 20 percig volt halott. Elmesélte, hogy mit látott a "túloldalon"...

Amint kiszakadtam a testemből ezalatt a húsz perc alatt, megláttam egy férfit, akinek hosszú haja és szakálla volt. Hamar rájöttem, hogy Jézus az. (…) Odaléptem hozzá, a vállamra tette a kezét, és azt mondta, hogy minden rendben lesz és ne aggódjak.

– mondta a fiú a helyi sajtónak adott interjújában.

Zack meghatódva, könnyekkel küszködve mesélte a történetet.

- Hirdetés -

A tinédzser szülei azt mondják, hogy csoda történt. Az orvosok, akik nem tudják megmagyarázni, hogyan tért vissza Zack az élők világába, ugyanezen a véleményen vannak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!