25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

- Hirdetés -

A nagyszerű karakterek eljátszásához nagyszerű színészekre és színésznőkre van szükség, viszont nem mindenki alkalmas egy adott szerep eljátszására. Ez persze nem azért van, mert tehetségtelennek gondolják őket, hanem azért mert mások esetleg jobban passzolnak az adott karakterhez. Gondolj csak bele, ha Reese Witherspoon helyett a szintén tehetséges Christina Applegate alakította volna Elle Woods szerepét a Doktor Szöszi című filmben, mennyivel másabb lett volna az egész hangulata. Sokan nem tudják, hogy egy szerepre több tehetséges színészt és színésznőt is behívnak és a rendezők megpróbálják eldönteni kihez illik leginkább az adott karakter. Mostani posztunkban összegyűjtöttünk néhány ikonikus filmszerepet, melyekre először teljesen más sztárt akartak alkalmazni.

1, Christina Applegate is lehetett volna Elle Woods, a Doktor Szöszi című filmben, viszont mégis Reese Witherspoon alakította a szőke ügyvédnőt.

02 20 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

2, Emilia Clarkeot is megkeresték a Szürke 50 árnyalata című film egyik karakterének eljátszásával, ám a filmvásznon végül Dakota Johnson arca tűnt fel.

03 19 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

3, Mark Wahlberg is alakíthatta volna Ennis Del Mar szerepét a Brokeback Mountain – Túl a barátságon című filmben, végül mégis Heath Ledger kapta a szerepet.

- Hirdetés -
04 18 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

4, A Szerelmes Shakespeare című filmben Julia Roberts is lehetett volna Viola De Lesseps, végül Gwyneth Paltrowt választották ki a karakter eljátszására.

05 18 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

5, Albert Brooks is esélyes volt Harry Burns szerepére a Harry és Sally című filmben, végül azonban Billy Crystal kapta a főszerepet.

06 14 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

6, Először Anne Hathawayt akarták Alison Scott szerepére a Felkoppintva című filmben, de a filmvásznon Katherine Heigl arca tűnt fel.

- Hirdetés -
07 17 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

7, A Sikoly című filmben eleinte Reese Witherspoont akarták, de végül Neve Campbellé lett a szerep.

08 17 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

8, Tom Hankset is meghallgatták, mikor Jerry Maguire szerepére kerestek embert, végül Tom Cruise került annak bőrébe.

09 18 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

9, A Boogie Nights című filmben eleinte Leonardo DiCpariot akarták látni Dirk Diggler szerepében, végül azonban Mark Wahlberget választották.

- Hirdetés -
10 34 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

10, Az 1995-ben bemutatott Hetedik című film David Mills nyomozó szerepére először Denzel Washingtot kérték fel, de végül Brad Pitt került képernyőre.

11 25 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

11, A Jurassic Parkban látható Alan Grant szerepét eleinte Harrison Fordnak akarták adni végül mégis Sam Neill nézett szembe a dinoszauruszokkal.

12 29 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

12, Nicolas Cage is eljátszhatta volna Aragorn karakterét a A Gyűrűk Ura filmekben, de valamiért mégis Viggo Mortensen kapta a szerepet.

14 18 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

13, Eleinte Christopher Plummert képzelték el Gandalf szerepében A Gyűrűk Ura című filmben, de a választás mégis Ian McKellenre esett.

15 21 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

14, Kezdetben Henry Winklert akarták Danny Zuko szerepére a Grease című filmben, ám végül John Travolta lett a főszereplő.

16 18 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

15, A Meglógtam a Ferrarival című filmben Johnny Depp is alakíthatta volna Ferris Bueller karakterét, ám végül Matthew Broderick arca tűnt fel a mozivásznon.

17 12 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

16, Jake Sully szerepét Jake Gyllenhaal is játszhatta volna az Avatar című filmben, a választás végül mégis Sam Worthingtonra esett.

18 11 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

17, A Kill Bill című filmben Warren Beatty lehetett volna Bill, ám végül David Carradine tűnt fel a mozivásznon.

19 8 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

18, Mitchie Torres szerepére először Selena Gomet szánták a Rocktábor című filmben, ám valamilyen oknál fogva mégis Demi Lovat kapta meg a lehetőséget.

20 8 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

19, A Gravitáció című filmben Angelina Joli is lehetett volna Dr. Ryan Stone, azonban mégis Sandra Bullock kapta meg a főszerepet.

21 6 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

20, Ha már a Gravitáció című filmnél járunk akkor van még egy érdekesség. George Clooney helyett először Robert Downey Jr.-t akarták Sandra Bullock mellé az űrben.

22 7 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

21, Először Britney Spearsnek kínálták fel Allie Calhoun szerepét, ám végül mégis Rachel McAdams lett Ryan Gosling partnere a Szerelmünk lapjai című filmben.

23 6 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

22, Sam Claflint akarták John Snow szerepére a Trónok Harca című sorozatban, de Kit Harrington mindenkit lesöpört a pályáról, így övé lett a szerep.

24 6 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

23, Jennifer Lawrenc is jelentkezett Bella Swan szerepére a Twilightba, de a rendezők Kristen Stewartot alkalmasabbnak találták, így ő lett a főszereplő.

25 4 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

24, Tény és való, hogy a Vissza a jövőbe című film Marty McFly szerepét Michael J. Fox tette igazán népszerűvé, de kezdetben nem őt akarták erre a szerepre, hanem Eric Stolczot.

26 4 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

25, Eleinte Emma Watsont akarták Mia szerepére a Kaliforniai álomba, de a Szépség és a szörnyeteg miatt nem vállalta el, így Emma Stone kapta a főszerepet.

27 25 filmszerep, amit kezdetben teljesen más színésznek akartak adni

Szerintetek is jó, hogy azok a színészek és színésznők alakították a szerepeket, akiket a mozivásznon láttatok?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!