3 éve nem borotválkozott. Egy vagyont keres vele…

- Hirdetés -

A fiatal nő meglehetősen merész képeket tesz közzé…

A legtöbb nőnél tabu a testszőrzet. A szőrös női láb, vagy hónalj, esetleg intim területek látványa sok férfit és nőt egyaránt taszít, annak ellenére, hogy ez teljesen normális dolog és alapvetően a férfiak esetében nem háborodik fel senki hasonlókon.

Manapság egyre többen teszik le a voksukat a természetesség mellett. Nem csak a sztárok, hanem a modellek és az influenszerek is eldobják a borotvát, hogy ezzel is trendet alakítsanak.

- Hirdetés -

Egy Calita nevű fiatal lány is szőrös testével hívta fel magára a figyelmet. A párjának is tetszik és egy vagyont keres vele…

Calita három éve hagyott fel a borotválkozással. Sem a hónalját, sem az intim területeit nem szőrteleníti. Instán és TikTokon hatalmas sztár lett, aki így hirdeti az önelfogadás és önszeretet felé vezető útját az embereknek.

Posztjainak van egy kissé lázító mivolta is, hiszen arra hívja fel a figyelmet, hogy nem a társadalomnak kellene megmondania, hogy nézzenek ki a nők. Merész fotóira azért bőven kap kritikákat is.

- Hirdetés -

Őt ezek cseppet sem érdeklik.

Szerelme így is szereti a testét. Az, hogy nem szőrtelenít, nincs hatással a kapcsolatukra.

Egyre több cég keresi fel őt, hogy modellkedjen nekik. A fizetése több tízezer dollár havonta…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!