Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapHoldnaptár4 csillagjegy, akikre baromi peches szeptember vár... Ugye nem vagy köztük?!

4 csillagjegy, akikre baromi peches szeptember vár… Ugye nem vagy köztük?!

-

A bolygók állása egyes csillagjegyek életét most különösen negatívan befolyásolja. Sokkal több balszerencse éri őket, mint máskor.

Íme, a lista! Rájuk különösen balszerencsés szeptember várhat.

KOS

Komoly konfliktusok alakulhatnak ki szeretteivel vagy munkatársaival. Fontos, hogy ne menjen fejjel a falnak, hanem őrizze meg a higgadtságot. Nem kellenek felelőtlen kijelentések, vagy elhamarkodott döntések. Fontos a nyílt és empatikus kommunikáció. Most hatalmas türelemre lesz szüksége. Jóga és meditáció javasolt.

kep 2023 09 04 135238208

RÁK

A rákoknak nagyon kell figyelniük az egészségükre. Ez nem a túlzások és az egészségtelen szokásos hónapja kell legyen. Oda kell figyelnie, ugyanis egészségügyileg nehezebb időszaknak néz elébe. Mindent meg kell tennie, hogy megőrizze azt. Hisz, van annál fontosabb? Törekedjen a testi-lelki harmóniára.

kep 2023 09 04 134351572

OROSZLÁN

Az oroszlánoknak most anyagi nehézségekkel kell szembenézniük. Át kell gondolnia a költségeit és kerülnie a kockázatos befektetéseket. Gondos tervezéssel tudja csak leküzdeni ezeket az akadályokat. Itt az ideje spórolni, vagy keresni valami plusz jövedelemforrást. Ne a szeretteitől kérjen segítséget, mert azzal további tartozáshullámba keveredik.

kep 2023 09 04 134410750

SKORPIÓ

Szakmai téren érezhet nyomást. Egy elhalasztott lehetőség fog most stresszel visszaköszönni. Meg kell őriznie a képességeibe vetett bizalmát. Minden kihívás egy új lehetőséget adhat a személyes fejlődésre. Fontos, hogy kerülje a lázadást és helyette inkább az alkalmazkodóképességét fejlessze.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!