Világunk.hu
2023 október 4 szerda
Világunk.hu
KezdőlapEmberek4 csillagjegy, akikre nagyon nehéz nyár vár

4 csillagjegy, akikre nagyon nehéz nyár vár

-

Egyes csillagjegyek kevésbé jó nyarat zárnak majd.

4 csillagjegy rossz

A nyár tele van energiával, amiből páran nem fognak tudni profitálni. Nézzük kik ezek:

KOS

A kosnak a szerelemben lehetnek problémái. Noha a nyár lendületessé és kicsattanóan energikussá tesznek, sokak számára ez már túlzás lesz. Fontos, hogy ne menjen mindez az emberi kapcsolataidra. Nem szeretnél egyedül maradni…Oszd be az energiádat. Oda koncentráld őket, ahol most a legnagyobb szükség van rá.

kep 2023 06 01 135330168

IKREK

Az előléptetés még várhat. Ne csüggedj. Most nem a Te időszakod következik, de ez nem jelenti azt, hogy soha nem is jön el. Legyél türelmesebb. Ne add fel, ne hisztizz! Össze fog az jönni, csak még kéreti magát a dolog. Ősz?!

kep 2023 06 01 135346740

NYILAS

Nálad a családi nézeteltérések lesznek most terítéken. Pont most jön egy civakodós időszak, amikor végre élvezhetnétek a családi programokat szabadtéren. Ne csüggedj, a nyár végére minden vita rendezve lesz. Ne hagyd az irányítást kicsúszni a kezed közül.

kep 2023 06 01 135401183

BAK

Képtelen vagy kompromisszumot kötni bizonyos dolgokban, de most fogod majd megtanulni, hogy miért is fontos ez. Valahol engedned kell az elvárásaidon és még inkább simulékonnyá válni. Nehéz eset vagy, de ha nem engedsz, akkor rámennek a kapcsolataid.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via