Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapÉrdekességek4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

-

Mindenki igaz szerelemre és harmonikus párkapcsolatra vágyna, azonban számos jele van annak, hogy hosszú távon nem fog működni a dolog.

Nincs egy tökéletes recept arra, hogy miként találhatnánk meg a számunkra megfelelő partnert. Egy jó kapcsolatban kell a biztonságérzet és, hogy alapvetően úgy szeressenek minket, ahogy vagyunk. Ne akarjanak megváltoztatni.

Mutatunk három egyértelmű példát arra, ami egyértelművé teszi, hogy nem őt keresed.

kep 2023 06 12 091042282

Nem kezel egyenrangú félként

Üres ígéretek, de a saját feje után megy. Nem szabad hagyni, hogy a másik ráderőszakolja az akaratát. Fontos, hogy szeresd magadat és ezt a párkapcsolatod alatt is érezd. Ahol érzelmileg bántanak és nem kezelnek egyenrangú félként, ott nincs semmi keresnivalód!

kep 2023 06 12 091109654

Csak igényli a törődést, de nem viszonozza

Persze, szeretünk szeretve lenni, de akkor szép egy kapcsolat, ha az adok-kapok elve alapján megy. Nem lehet, hogy csak az egyik fél van a másikért! Csak lesed a kívánságait, de vajon ő is beállít egy teával vagy forró húslevessel, amikor megfázol?

kep 2023 06 12 091120740

Nem érdekli mire vágysz szexuálisan

Mindig csak a saját vágyainak rendel alá. Nem érdekli, hogy mit szeretnél. Persze lehet, hogy valaki nem elég nyitott, de ha nem is látod azt, hogy próbálna a kedvedben járni az ágyban, akkor semmi értelme az egésznek. Egy idő után úgyis az ábrándozás és a vágyakozás fog győzni….

kep 2023 06 12 091130866

Magától értetődőnek veszi, hogy együtt vagytok

Kell a kölcsönös biztonság érzete, hogy mindketten tudjátok, számíthattok egymásra. De azért könnyedén át lehet esni a ló túloldalára. Egy idő után nem fog semmilyen erőfeszítést tenni kettőtökért és máris halott ügy az egész.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via