4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

- Hirdetés -

Mindenki igaz szerelemre és harmonikus párkapcsolatra vágyna, azonban számos jele van annak, hogy hosszú távon nem fog működni a dolog.

Nincs egy tökéletes recept arra, hogy miként találhatnánk meg a számunkra megfelelő partnert. Egy jó kapcsolatban kell a biztonságérzet és, hogy alapvetően úgy szeressenek minket, ahogy vagyunk. Ne akarjanak megváltoztatni.

Mutatunk három egyértelmű példát arra, ami egyértelművé teszi, hogy nem őt keresed.

kep 2023 06 12 091042282 4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

Nem kezel egyenrangú félként

Üres ígéretek, de a saját feje után megy. Nem szabad hagyni, hogy a másik ráderőszakolja az akaratát. Fontos, hogy szeresd magadat és ezt a párkapcsolatod alatt is érezd. Ahol érzelmileg bántanak és nem kezelnek egyenrangú félként, ott nincs semmi keresnivalód!

- Hirdetés -
kep 2023 06 12 091109654 4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

Csak igényli a törődést, de nem viszonozza

Persze, szeretünk szeretve lenni, de akkor szép egy kapcsolat, ha az adok-kapok elve alapján megy. Nem lehet, hogy csak az egyik fél van a másikért! Csak lesed a kívánságait, de vajon ő is beállít egy teával vagy forró húslevessel, amikor megfázol?

kep 2023 06 12 091120740 4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

Nem érdekli mire vágysz szexuálisan

Mindig csak a saját vágyainak rendel alá. Nem érdekli, hogy mit szeretnél. Persze lehet, hogy valaki nem elég nyitott, de ha nem is látod azt, hogy próbálna a kedvedben járni az ágyban, akkor semmi értelme az egésznek. Egy idő után úgyis az ábrándozás és a vágyakozás fog győzni….

kep 2023 06 12 091130866 4 egyértelmű jele annak, hogy NEM ILLETEK ÖSSZE!

Magától értetődőnek veszi, hogy együtt vagytok

Kell a kölcsönös biztonság érzete, hogy mindketten tudjátok, számíthattok egymásra. De azért könnyedén át lehet esni a ló túloldalára. Egy idő után nem fog semmilyen erőfeszítést tenni kettőtökért és máris halott ügy az egész.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!